AlimHazretleri
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 1000
Laptopuma ve sistemime bağlamak için genellikle fifa oynamalık f/p uygun fiyatları düzgün bir gamepad arıyorum.
kablolu ve kablosuz modelleri var isteğine göre tercihh edebilirsin![]()
Logitech F310 Oyun Kolu
Logitech F310 Oyun Kolu 940-000138 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkürler![]()
Logitech F310 Oyun Kolu
Logitech F310 Oyun Kolu 940-000138 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablolu ve kablosuz modelleri var isteğine göre tercihh edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.epey.com/oyun-kolu/logitech-f710.html
internette 1300 yazıyor ama ben mağazda 900e görmüştüm indirim bekleyip bulursan bu da kabllosuzu
h,ç tavsiye etmiyorum ben aldığım kullanmadığım halde bozuldups4 kollarının falan çakmasını alabilirsin
Bende öyle düşünüyorum almışken biraz düzgün bir şeyler almak lazım sonra baş ağrısı yapıyor tekrar almak zorunda kalıyoruzh,ç tavsiye etmiyorum ben aldığım kullanmadığım halde bozuldu
ben sana attığımın kablosuzunu kullanıyorum gayet memnunum sadece bazen uzaklaşınca tam çekmiyorBende öyle düşünüyorum almışken biraz düzgün bir şeyler almak lazım sonra baş ağrısı yapıyor tekrar almak zorunda kalıyoruz
Logitech F310Laptopuma ve sistemime bağlamak için genellikle fifa oynamalık f/p uygun fiyatları düzgün bir gamepad arıyorum.