Neler Yeni

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI TELEVİZYONA BAĞLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Beyler kardeşim video izlesin diye pcyi televizyona bağladım ama görüntü gelmiyor sinyal yok diyor ama sistem baya eski arabanın deposuna at petrol diye kullan türden fotoğrafınıda aşşağıya bırakıcam hdmi portunu (ekran kartına taktım)

624F6F9F-3080-4B6D-A69D-4EA1D0487DB2.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler kardeşim video izlesin diye pcyi televizyona bağladım ama görüntü gelmiyor sinyal yok diyor ama sistem baya eski arabanın deposuna at petrol diye kullan türden fotoğrafınıda aşşağıya bırakıcam hdmi portunu (ekran kartına taktım)

624F6F9F-3080-4B6D-A69D-4EA1D0487DB2.jpeg
Sistemin fanlarıda dönüyor

Alıntıyı görüntüle

bios pilini değiştir (!)

Alıntıyı görüntüle

konudan bağımsız işlemciyi ne soğutuyor takılı değil fan

Alıntıyı görüntüle

Source tuşu veya ona benzer bı tuş olması lazım kumandada ona basıp PC kısmını seçersen olması gerekiyor

Menüden kaynak girişinin olduğu bir bölüm bulmanız lazım. HDMI/TV/Wireless display falan yazar. HDMI seçmeniz lazım.

Kumandanın ön 2 tuşu yok. Onların biri açma kapama diğeri source tuşu olur. Tv nin portları arasında geçiş yapmaya yarar ama sende o yok maalesef. Bir ihtimal menüden ayarlardan geçiş yapabilirsin.
Kızılötesi olan bir telefonun varsa kumanda olarak kullanabilirsin ya da yeni bir kumanda alabilirsin.
TV 720p ise o PC ona yetmediği için açmayabilir.
Ben aynı şekilde açtığımda gtx660 ekran kartım sapıtıyor. Duvar kağıdı gidiyor ekran kayık falan çıkıyor.

Menüden kaynak girişinin olduğu bir bölüm bulmanız lazım. HDMI/TV/Wireless display falan yazar. HDMI seçmeniz lazım.
Aynı yer reis hdmi2 ye taktım televizyondada hdmı2 seçili ama ekran kartının fanı dönmüyor görüntüyüde ekran kartından alıyorum ekran kartında bir sıkıntı olabilirmi

Aynı yer reis hdmi2 ye taktım televizyondada hdmı2 seçili ama ekran kartının fanı dönmüyor görüntüyüde ekran kartından alıyorum ekran kartında bir sıkıntı olabilirmi
Anakarta takmayı dener misiniz APU varsa ve HDMI portu varsa

Kumandanın ön 2 tuşu yok. Onların biri açma kapama diğeri source tuşu olur. Tv nin portları arasında geçiş yapmaya yarar ama sende o yok maalesef. Bir ihtimal menüden ayarlardan geçiş yapabilirsin.
Kızılötesi olan bir telefonun varsa kumanda olarak kullanabilirsin ya da yeni bir kumanda alabilirsin.
TV 720p ise o PC ona yetmediği için açmayabilir.
Ben aynı şekilde açtığımda gtx660 ekran kartım sapıtıyor. Duvar kağıdı gidiyor ekran kayık falan çıkıyor.
Reis benimki fosil kart gt420

Anakarta takmayı dener misiniz APU varsa
Bende sadece hdmi kablosu var reis dönüştürücü yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,051
Üyeler
173,123
Son üye