(steel)kerim53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 230
Kısın idare eder yazın yanarEvet 7000-8000 civarı sanırım hocam ama stok soğutucu yetmeyebilir
Kısın idare eder yazın yanarEvet 7000-8000 civarı sanırım hocam ama stok soğutucu yetmeyebilir
ne topladın peki ve kaça topladın belki bende senle aynı bileenleri toparlarımBütçe varsa tabii ki bundan 2-3 ay önce 5600 işlemcimi kendi hatamla kırdım. 5700x3d geçecektim am4 yatırım yapmak saçma geldi direkt am5 geçtim bende
yok yok hiç gerek yokKısın idare eder yazın yanar
am5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunkuyani ozaman ona 7-8 vereceğime bide soğutucu masrafı yapacağıma am5 sisteme geçmek daha mantıklı
A620 gigabyte 7500f kingston 1x32 5600mhz ram. 15k civarına toplamıstım sanırımne topladın peki ve kaça topladın belki bende senle aynı bileenleri toparlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok yok hiç gerek yok![]()
onu sıfır toplayacağım için alınır olana sıvı soğutma bile alabilirim belki hatta bütçeme göream5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
Am5 te zaten stok kullanırsa 95derecede geziyoram5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
güzel evet mantıklı anakart çift ram slotlumu 4 mü sanırım çiftA620 gigabyte 7500f kingston 1x32 5600mhz ram. 15k civarına toplamıstım sanırım
Sıvı sogutmaya gerek yok 1-2k lık kule tipi seirn serin çalıstırıronu sıfır toplayacağım için alınır olana sıvı soğutma bile alabilirim belki hatta bütçeme göre
Çift slot hocam ben o yüzden 1x32 yaptım ilerse yükseltirim 7500f kule tipi fan ile kullanıyorum 50 dereceyi geçmiyor bilginizegüzel evet mantıklı anakart çift ram slotlumu 4 mü sanırım çift
bende yeni daha 2 saat oldu geçeli işlemciden kaynaklı sorunlar yaşıyorum ama şuanlık iyi gibideKral konu dışı olacak bendede rx 7700xt var memnunmjsjn ryzen 5 7500f var ama kayıt alınca oyunun bütün akiciligi çöp oluyor valorantta donuyor gibi oluyor sendede oluormu
Kaydı hangi uygulamadan alıyorsunuzKral konu dışı olacak bendede rx 7700xt var memnunmjsjn ryzen 5 7500f var ama kayıt alınca oyunun bütün akiciligi çöp oluyor valorantta donuyor gibi oluyor sendede oluormu
muhtemelen bende öyle yaparım eğer çift solutlu toplarsamÇift slot hocam ben o yüzden 1x32 yaptım ilerse yükseltirim 7500f kule tipi fan ile kullanıyorum 50 dereceyi geçmiyor bilginize