merthenics.guler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
Bu form kötünün iyisi diyebiliirm hocam öncesinde çok daha iyiydi , hayat şartları pek müsade etmedi gelişimimesen balarkende iyiymişsin kral
Bu form kötünün iyisi diyebiliirm hocam öncesinde çok daha iyiydi , hayat şartları pek müsade etmedi gelişimimesen balarkende iyiymişsin kral
attığım program iyi miBu form kötünün iyisi diyebiliirm hocam öncesinde çok daha iyiydi , hayat şartları pek müsade etmedi gelişimime![]()
Spor salonuna gitsen canavar olurmuşsun ama genetiğin güzel maşallahBu form kötünün iyisi diyebiliirm hocam öncesinde çok daha iyiydi , hayat şartları pek müsade etmedi gelişimime![]()
Verimli bir program olduğunu düşünmüyorum kısa veya uzun vadede etkili olacak bir program değil bencevalla bende şöyle bişey var ege fitness dan aldım
3 set
20 skuat
20 burpe
40 bisiklet
40 high knee
3 set
30 sn plank
20 ağırlık yana açma
20 alkışlı bisiklet
3 set
10 şınav
10 önden ağırlık kaldırma
30 Süpermen
3 set
20 ağırlık kaldırma
20 kızak
ne tavsiye edersinVerimli bir program olduğunu düşünmüyorum kısa veya uzun vadede etkili olacak bir program değil bence
Çok basit bir program olmuş hocam. Terletmez bile adam akıllıattığım program iyi mi
Genetiğim çok iyi değil kötü de diyemem , 45 kilyoydum ben boyum 187 sporu düzenli yapınca genetik faktörlerin bi süre sonra çok fark ettireceğini düşünmüyorum (yarışmacılar için konuşmuyorum)Spor salonuna gitsen canavar olurmuşsun ama genetiğin güzel maşallah
Atacam şimdi sanane tavsiye edersin
beni terletirÇok basit bir program olmuş hocam. Terletmez bile adam akıllı
eyvallah kral 2 3 hafta sonra bi durum güncellemesi yaparımAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dumbell setim var demiştin ona istinaden atıyorum bu programı
Barfiks çok önemli kendine barfiks için bir bar almalı yada spor aletlerinin bulunduğu yerlerde push up , chin up vs vs hareketleri yapmalısın
Başlangıç seviyesinde bir program bilgin olsun
Bazı statik hareketler çok zor gelebilir ve programda belirtilen tekrarlara ulaşamayabilirsin yada hiç yapamayabilirsin (handstand , pike push up gibi hareketler ) sadece denemeye devam et ve eksik yanlarını tamamlamaya odaklan , bu programı sorunsuz yapabildiğin ve kendini üst seviyeye hazır hissettiğinde daha kompleks bir program atacam sanaeyvallah kral 2 3 hafta sonra bi durum güncellemesi yaparım
diyete bakar her şey yapabilirsin. Yediğin içtiğin şeylere dikkat et fark eder tabii ki ama kasları şekillendirmek için çalıştırmak gerekli. O yüzden belirli aletleri de alman lazım araştır biraz yapanlar vardır illa ki Youtube'da falan.Selam 16 yaşındayım 182 boyum var 82 kiloyum evde 17 kg dumble setim ve yürüyüş bandım var salona gitmek istemiyorum şu anda göbek, memeler ve hedefim aşağıdaki gibi bu hale getirmek mümkün mü ve ne kadar vaktimi alır
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle