Peki android 4.2.2 sürümünde çalışır demi?spacedesk veya superdisplay ile yapabilirsiniz
spacedesk ücretsiz
aynı tablete sahibim önceden spacedesk ile 2. monitör yaptım ama o kadar işlevsiz ki şahsi fikrim uğraştığınıza değmezTablet modeli: tab 3 lite sm t111 nq
İşletim sürümü tabletin: android 4.2.2
Merhaba ben bu tableti 2. ekran olarak kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirm.
Ondan emin değilim denemek lazımPeki android 4.2.2 sürümünde çalışır demi?
O kadar uğraşlı bir uygulama değil ki 2 cihaza yükleyip ayar yapıp kablo veya kablosuz bağlıyorsunuzaynı tablete sahibim önceden spacedesk ile 2. monitör yaptım ama o kadar işlevsiz ki şahsi fikrim uğraştığınıza değmez
İşlevsiz derken görüntü kalitesi mi kötü?aynı tablete sahibim önceden spacedesk ile 2. monitör yaptım ama o kadar işlevsiz ki şahsi fikrim uğraştığınıza değmez
Bana yeter ya7.0 inç tablet 2.ekran olmak için çok küçük değilmi?
Android 4 destekleyen gelemedi aklıma. Anydesk olabilir belki.Bana yeter ya
işlevsiz dedim uğraştırıcı olmadığını bende biliyorum ama o az uğraşa bile değmiyor şahsi fikrimOndan emin değilim denemek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar uğraşlı bir uygulama değil ki 2 cihaza yükleyip ayar yapıp kablo veya kablosuz bağlıyorsunuz
tablet hem küçük hem ekranı kötü hem gecikmesi var ben yaptım discord mesajlarını okurum diye kullanınca sinirim bozuldu gittim monitör aldım 2. monitör olarakİşlevsiz derken görüntü kalitesi mi kötü?