E-Postam sürekli çalınıyor.

Reaksiyon skoru
0
Fotoğrafta göründüğü üzere mail adresim tarafından bu şahısa otomatik olarak tüm bilgilerim gidiyor. IP adresim Yeni koymuş olduğum şifrem E-postam . Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Bilgisayarımı tamamen A'dan Z'ye tarattırdım yok hiç bir virüs trojan vs. cıkmıyor. 6-7 Günde bir Outlookdan SMS geliyor "Hesabınıza birisi erişmiş olabilir" diye. İlk çalındıgında Google authenticator yoktu Allah'tan Cep numaramla geri alabildim. Sonrasında authenticator uygulaması bile ekledim yinede "Hesabınıza birisi erişmiş olabilir" diye bildiri yada SMS ler alıyorum . Ne yapmam gerekiyor tam olarak çıldırmak üzereyim.

Ekler

• 11.png
    11.png
    46 KB · Hit: 53
Fotoğrafta göründüğü üzere mail adresim tarafından bu şahısa otomatik olarak tüm bilgilerim gidiyor. IP adresim Yeni koymuş olduğum şifrem E-postam . Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Bilgisayarımı tamamen A'dan Z'ye tarattırdım yok hiç bir virüs trojan vs. cıkmıyor. 6-7 Günde bir Outlookdan SMS geliyor "Hesabınıza birisi erişmiş olabilir" diye. İlk çalındıgında Google authenticator yoktu Allah'tan Cep numaramla geri alabildim. Sonrasında authenticator uygulaması bile ekledim yinede "Hesabınıza birisi erişmiş olabilir" diye bildiri yada SMS ler alıyorum . Ne yapmam gerekiyor tam olarak çıldırmak üzereyim.
Hangi antivirüs programını kullandınız kullanmış olduğunuz antivirüs programını tam tarama ile çalıştırdınız mı bunun yanı sıra antivirüs programı yönetici olarak mı çalışmıştır.

Virüs girmeyen cihaza mesela telefonuzda hesabın şifresini değiştirin. Virüs girdiğini düşündüğünüz cihazdan asla giriş yapmayın. İlerdeki günlerde aynı şeyi yaşayacak mı bakınız. Ayrıca tarayıcı uzantılarınız varsa onları kaldırın.

bilgisayarın her iki diskine de format atmanız lazım hocam sorun bilgisayardan kaynaklı ise. Çocukluğum aklıma geldi formatı atardım adam yeni açtığım e postayı da çalardı. MSN vardı o zamanlar beni ekler dalga geçerdi. Sonra internetten ben de sordum D ye trojan atmıştır dedi. Fotoğraflar dahil her şeyi silip atmıştım. Öyle kurtuldum o kj.sadfa den

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri