Kablosuz mouse önerisi lütfen

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm.
Kablosuz fare önerilerinizi siz üstatlara sormak istiyorum.
Öncelikle çoğunluklu olarak FPS oyunları CS2 tarzı oyunlar oynuyorum.
İlk defa kablosuz mouse alacağım.
Kablolular hem ağır hem kablosu takılıyor beni çok rahatsız etmeye başladı.
Mouse kullanım şeklim palm grip, uzunluk 19 genişlik 9.5, bütçe 2-2.5 k sularında.
Ajazz AJ159 önerenler var fakat kronik sıkıntıları oluyormuş Temu'da şu anda 1.3K civarında, şimdiden çok teşekkür ederim...

bütçe sıkıntın yoksa zenith pro alabilirsin .

Mouse kullanım şeklim palm grip, uzunluk 19 genişlik 9.5, bütçe 2-2.5 k sularında.
Ajazz AJ159 önerenler var fakat kronik sıkıntıları oluyormuş Temu'da şu anda 1.3K civarında, şimdiden çok teşekkür ederim...
Razer viper V3 hyperspeed tercih edebilirsin indirimde yakalayabilir sen iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage markasındansa atk blazer z1 veya vxe r1 modelleri daha mantıklı değil mi acaba
Rampage in kalitesi berbat durumda kulaklıkları Max 1.5 sene gidiyor keza mouse da aynı şekil

Razer viper V3 hyperspeed tercih edebilirsin indirimde yakalayabilir sen iyi olur

Rampage in kalitesi berbat durumda kulaklıkları Max 1.5 sene gidiyor keza mouse da aynı şekil
Teşekkür ederim önerin için peki sence razer mi yoksa şu ürünler mi daha mantıklı

VXE R1 PRO MAX kullanıyorum 1.5 aydır gayet memnunum.

Rampage markasındansa atk blazer z1 veya vxe r1 modelleri daha mantıklı değil mi acaba
Rampage diye onyargili olma . Önerdiğim mouse iyidir . Arkadaşa aldık kullanıyor. Malzeme kalitesi de fena değil. Sensör ve mcu da belli zaten

Teşekkür ederim önerin için peki sence razer mi yoksa şu ürünler mi daha mantıklı

İçinden 8k dongle çıkıyorsa blazing sky Z1 pro daha iyi

Bunu da ozaman listeye alayım teşekkür ederim dostum.

Rampage diye onyargili olma . Önerdiğim mouse iyidir . Arkadaşa aldık kullanıyor. Malzeme kalitesi de fena değil. Sensör ve mcu da belli zaten
Hocam ben kullandım pişman oldum Max 1.5 sene gitti sonra sensörü sapıtmaya başladı ve gıcırtı sesleri başladı

Bunu da ozaman listeye alayım teşekkür ederim dostum.
Rica ederim

İçinden 8k dongle çıkıyorsa blazing sky Z1 pro daha iyi
Evet sitede var olduğu yazıyor elim de büyük olduğu için bunu düşünmüştüm aslında ve palm tutuş için ergonomik olarak çok tercih edilmiş

Ekler

• IMG_4374.png
    IMG_4374.png
    191.4 KB · Hit: 38
Bütçeni zorlayarak mouse alacaksan 1400 TL furylevel z1 kendi sitesinde var seni üzmez gecikme de yaşamazsın her işini görür fazla fazla para vermene gerek yok bu varken tabi yine sen bilirsin

Evet sitede var olduğu yazıyor elim de büyük olduğu için bunu düşünmüştüm aslında ve palm tutuş için ergonomik olarak çok tercih edilmiş
Ben razer viper V3 hyperspeed aldım fakat 8k dongle çıkmadı sensörü ve mcu su gayet iyi 8k dongle çıksaydı tadından yenmezdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,406
Üyeler
186,737
Son üye
muhammet0202
Geri