qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
Rica ederim. Anlatabilirim ve karar vermenize yardımcı olabilirim. Bende sizin gibiyim bir şey alırken.anladım çok teşekkür ederim düşüneceğim
Rica ederim. Anlatabilirim ve karar vermenize yardımcı olabilirim. Bende sizin gibiyim bir şey alırken.anladım çok teşekkür ederim düşüneceğim
ya hem kendime iş için hem de kardeşime alacağım o da iç mimar ben yazılımcıyım alacağım monitörü direkt olarak ekranda kodların görünmesi için vs. kullanacağım genel hatlarıyla kendi monitörümde tüm işleri yapıyorum aslında kardeşim için ise o da laptobu bağlayıp çizim render vs. yapacak o yüzden fiyat olarak çok yüksek olmayan performans olarakta iyi bir şey almayı düşünüyorumRica ederim. Anlatabilirim ve karar vermenize yardımcı olabilirim. Bende sizin gibiyim bir şey alırken.
Kardeşinize daha iyi bir şey alın derim. 4500 TL gibi bütçede güzel monitörler var.ya hem kendime iş için hem de kardeşime alacağım o da iç mimar ben yazılımcıyım alacağım monitörü direkt olarak ekranda kodların görünmesi için vs. kullanacağım genel hatlarıyla kendi monitörümde tüm işleri yapıyorum aslında kardeşim için ise o da laptobu bağlayıp çizim render vs. yapacak o yüzden fiyat olarak çok yüksek olmayan performans olarakta iyi bir şey almayı düşünüyorum
msi mag 256f almayı düşünüyordum 2 adet kendime de alcaktım ama bitmiş maalesefKardeşinize daha iyi bir şey alın derim. 4500 TL gibi bütçede güzel monitörler var.
250 cd/m2 parlaklık yetmezse 2412F modelinide öneririm.msi mag 256f almayı düşünüyordum 2 adet kendime de alcaktım ama bitmiş maalesef
256f stokları bitmişti bi ultragear gözüme çarptı 4200 dü sizin attığınız da güzelmiş250 cd/m2 parlaklık yetmezse 2412F modelinide öneririm.
Ölü piksel çıkarsa beğenmedim diyerek iade edersiniz.256f stokları bitmişti bi ultragear gözüme çarptı 4200 dü sizin attığınız da güzelmiş
çok teşekkür ederim bu hafta değil de haftaya alacağım gibi görünüyorÖlü piksel çıkarsa beğenmedim diyerek iade edersiniz.
Rica ederim.çok teşekkür ederim bu hafta değil de haftaya alacağım gibi görünüyor
Aynı fiyata daha iyileri var. Pivot önemli değil ise 1000 TL ucuz 2412F önerebilirim MAG 256F stoklarda bulunmuyor şuan almışken amazondan alın derim monitörü.sizce iyi bir monitör mü
2412f ye ısınamadım nedense mag256f iyi midir lenovodanAynı fiyata daha iyileri var. Pivot önemli değil ise 1000 TL ucuz 2412F önerebilirim MAG 256F stoklarda bulunmuyor şuan almışken amazondan alın derim monitörü.