QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 764
patlamış işte daha ne olsun saçma yorum yapmayın lütfensamsungun note 7 modeli gibi bir örnek istiyorum hoca m
patlamış işte daha ne olsun saçma yorum yapmayın lütfensamsungun note 7 modeli gibi bir örnek istiyorum hoca m
bana bunu yazan ustteki arkadaş verilerin çalınsın diyorsan android devam dedi bende ona istinaden appleda da boyle olduğunu yazıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin var mı![]()
bana bunu yazan ustteki arkadaş verilerin çalınsın diyorsan android devam dedi bende ona istinaden appleda da boyle olduğunu yazıyom
sizin var mı![]()
hocam lütfen daha güçlü savunun baripatlamış işte daha ne olsun saçma yorum yapmayın lütfen
Katılıyorum hocamkalır öyle 1 tane x patlamış bulmuş bir kaynaktan haber atıyor sürekli asıl samsung fanboyu bu kötülememeye çalışıyor
ulan ben sen ne dediysen karşılıgını atıyorum samsungla alakalı bir şey mi dedim sen başlattın verlerin çalınsın istiyorsan android devam diyekalır öyle 1 tane x patlamış bulmuş bir kaynaktan haber atıyor sürekli asıl samsung fanboyu bu kötülememeye çalışıyor
sizin var mı![]()
veri çalınma kantını sordum patlamayla alakalı atmıssın
bak ben sana bir şey demiyorum sadece yanlış bilgiyi düzeltiyorum.ulan ben sen ne dediysen karşılıgını atıyorum samsungla alakalı bir şey mi dedim sen başlattın verlerin çalınsın istiyorsan android devam diye
hangi telefonu kullanıyorsanız kullanabilirsiniz.veri çalınma kantını sordum patlamayla alakalı atmıssın![]()
hocam yanlış diyorsun kanıtın yok bende onu diyorumbak ben sana bir şey demiyorum sadece yanlış bilgiyi düzeltiyorum.
hangi telefonu kullanıyorsanız kullanabilirsiniz.
veri çalıntı değil o kamerada samsunga dava açılırken kullanılan video.veri çalınma kantını sordum patlamayla alakalı atmıssın![]()
hem o mesaj size değildibak ben sana bir şey demiyorum sadece yanlış bilgiyi düzeltiyorum.
hangi telefonu kullanıyorsanız kullanabilirsiniz.
20 milyar dolarlık özür videosu attım daha ne atayım.hocam yanlış diyorsun kanıtın yok bende onu diyorum
tamam da biz sizle veri güvenliğinden konuşuyordukveri çalıntı değil o kamerada samsunga dava açılırken kullanılan video.