Biraz daha geriden ve kasa arkasının fotoğrafını atar mısın?
Eğer bunu yanlış taktıysan düzelttiğinde de açılmıyorsa anakarttla ilgili büyük sıkıntılar yaşarsınCpu güç kablosunu doğru taktığından eminmisin şunu takman lazım
Bun lar var cpu güç kablosunu hangisini taktın derkenPsu güç tuşu açıkmı
Kabloyu ekran kartına taktınmı ram frekansları anakart ile uyumlu mu? cpu güç kablosunu hangisi taktın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Var
Pc monitör fonlar ekran kartı fanı sistem fanı hersey çalısıyor siyah ekran hiç birsey gelmiyorpriz 3lüyse priz açıkmı kral ya da monitör fişe taklı mı açık mı
O zaman kasadan hdmi ile tvye bağla ve öyle dene. Sorun monitörden de olabilir.Bun lar var cpu güç kablosunu hangisini taktın derken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pc monitör fonlar ekran kartı fanı sistem fanı hersey çalısıyor siyah ekran hiç birsey gelmiyor
Böyle arkası değil hocam. Kasa arkası usb, dp, ethernet bağlantılarını yaptığın yerden bahsediyorum anakart backplatenin olduğu kısmın fotoğraıfnı atman lazım.
O zaman kasadan hdmi ile tvye bağla ve öyle dene. Sorun monitörden de olabilirim başta monitör gelmeden tv de denemiştim olmamıştı
Geldi mi ekranMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Enerji geliyor fan vs çalısıyorpriz 3lüyse priz açıkmı kral ya da monitör fişe taklı mı açık mı
Hep böyle kasa ekrana bişey gelmiyorGeldi mi ekran
Bağlantılarda problem gözükmüyor ramlerden sağdakini çıkarıp öyle çalıştırmayı dene sonra takılı olan soldaki rami sağa takıp dene yine gelmez ise takılı olanı çıkarıp ilk çıkardığını solda ve sağda olarak ayrı ayrı dene.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onuda denedim 10 dk önceBağlantılarda problem gözükmüyor ramlerden sağdakini çıkarıp öyle çalıştırmayı dene sonra takılı olan soldaki rami sağa takıp dene yine gelmez ise takılı olanı çıkarıp ilk çıkardığını solda ve sağda olarak ayrı ayrı dene.
Eminim çıkartıp kontrol edip geri taktım yanlış olsa fanlar çalışmazCpu güç kablosunu doğru taktığından eminmisin şunu takman lazım