CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
- Bütçe
- 3200
Sizce alınır mı uzun vadede nasıldır kullanan var mi
Bende görmüştüm o yüzden sorayım dedimbu mouselar ile sorun yaşayanlar olmuştu sanki forumda konular vardır büyük ihtimal. Kalite kontrol ile alakalı sorunları olduğuna ilişkin konularda içerikler görmüştüm. scyrox v6 öneririm
scyrox v6 ile V8 farkı nedir birde tükenmiş hocambu mouselar ile sorun yaşayanlar olmuştu sanki forumda konular vardır büyük ihtimal. Kalite kontrol ile alakalı sorunları olduğuna ilişkin konularda içerikler görmüştüm. scyrox v6 öneririm
Bütçeyi aşar hocamX1 Pro Max kullanıyorum, memnunum. Hem hafif hem akıcı hem de şarjı çok güzel gidiyor. 2 ayı geçti alalı daha 2 kere tam şarj ettim ve şu an hala şarjı var.
Kararsız kaldım be hocam önermeyen kesimde çoğunlukta gördümalınmaz mı güzel mouse öneririm.
Başka marka onerebileceginiz var mı hocamKumara girmek gibi bir şey sensor okumama kasa gıcırdaması vesair scyrox gelırse onu al
scyrox alınabilir bu bantta mad r bakılabilir seçenek çokBaşka marka onerebileceginiz var mı hocam
hocam wraith in kendi sitesinde tükenmiş diğer sitelerde var alınır mı ?scyrox alınabilir bu bantta mad r bakılabilir seçenek çok
olabilir ama şahsen tercih etmezdim garanti konusunda vesaire sıkıntı yaşatabilirhocam wraith in kendi sitesinde tükenmiş diğer sitelerde var alınır mı ? Alıntıyı görüntüle
Güncel fiyatını bilmiyorum ama Viper v2 pro demek istiyorum.Sizce alınır mı uzun vadede nasıldır kullanan var mi