🔥İndirim GamingGenTR Seçili Ürünlerde Toplam 3 Kampanya

2 klavye 2 mouse var. indirim güzel ama çok kararsızım. aldıklarım köşede yatıyor :D

İbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim

İyzico ile 1600 liraya geliyor , alsam mı bilemdim ayrıca bu kampanyalar birleşiyor değil mi ?

Top top klavyeler, doreomon raimbow olmasaydi o alinabilirdi belki

İbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim
global dareu ya ulasmaya calıssana

Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır

bende mouse scrollu aşağı çekince tek seferde gelmiyor birkaç kez aşağı çekince algılıyor servise göndermeyi düşünüyorum

Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır
Konuda bahsettiğiniz kampanyalar birleşiyor mu ?

10 dakika önce görsem 100 tl yarardı kırmızı akkoyu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 tl gelmedi bana ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,280
Üyeler
175,186
Son üye
sefiremre