Neler Yeni

🔥İndirim GamingGenTR Seçili Ürünlerde Toplam 3 Kampanya

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
2 klavye 2 mouse var. indirim güzel ama çok kararsızım. aldıklarım köşede yatıyor :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim

yaman..k

80+ Silver
İyzico ile 1600 liraya geliyor , alsam mı bilemdim ayrıca bu kampanyalar birleşiyor değil mi ?

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Top top klavyeler, doreomon raimbow olmasaydi o alinabilirdi belki

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim
Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
lappelduvide
bende mouse scrollu aşağı çekince tek seferde gelmiyor birkaç kez aşağı çekince algılıyor servise göndermeyi düşünüyorum

yaman..k

80+ Silver
Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır
Konuda bahsettiğiniz kampanyalar birleşiyor mu ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Valla nasıl yaptırırım bilmiyorum basit bir şey midir tamir yapan insanlar ya da elektronik işle uğraşanlar yapar mı

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
10 dakika önce görsem 100 tl yarardı kırmızı akkoyu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 tl gelmedi bana ya

Top Bottom