samaras00
80+ Silver
Dahası
2 klavye 2 mouse var. indirim güzel ama çok kararsızım. aldıklarım köşede yatıyor
Bende birleşmediİyzico ile 1600 liraya geliyor , alsam mı bilemdim ayrıca bu kampanyalar birleşiyor değil mi ?
global dareu ya ulasmaya calıssanaİbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim
Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptırİbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim
bende mouse scrollu aşağı çekince tek seferde gelmiyor birkaç kez aşağı çekince algılıyor servise göndermeyi düşünüyorumİbrahim hocam konudan bağımsız dareu a950 pro 4k kullanıyorum 1 senedir şarj olmamaya başladı connectgame den alınma ve maalesef garantisi leş çin tatili diye uzun sürer kablo değiştirip deneyin dedi denedim olmuyor başka bir çözümü var mı @Ckribrahim
Konuda bahsettiğiniz kampanyalar birleşiyor mu ?Connectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır
Evet. Kuponu uyguluyorsun iyzico ile ödüyorsun cashback talep ediyorsun.Konuda bahsettiğiniz kampanyalar birleşiyor mu ?
Valla nasıl yaptırırım bilmiyorum basit bir şey midir tamir yapan insanlar ya da elektronik işle uğraşanlar yapar mıConnectgameden bir şey alcan sonra unutucan orayı dostum. Hiç bir şey yapmıyorlar. Kendi imkanınla tamir ettirebilirsen yaptır
Talep ediyorsun derken? Müşteri hizmetleriyle mi görüşüyoruz, otomatik tanımlanan bişey değlimi bu?Evet. Kuponu uyguluyorsun iyzico ile ödüyorsun cashback talep ediyorsun.