FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 10,972
aynısı aynısı kutusuna kadar aynıaynısı galiba cok benzıyor
aynısı aynısı kutusuna kadar aynıaynısı galiba cok benzıyor
Hocam 300 ilk alışveriş olan geçmiyor veya birleşmiyorGamingGen konusu ama mikrofon ihtiyacı olan HAVİT den bu ürünü alabilir. ME6S in aynısı. 900TL
![]()
Havit Gamenote GK50 PRO RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu
Havit Gamenote GK50 PRO RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu ve Masa Standıwww.havitstore.com.tr
şuan 1500 tl görünüyorGamingGen konusu ama mikrofon ihtiyacı olan HAVİT den bu ürünü alabilir. ME6S in aynısı. 900TL
![]()
Havit Gamenote GK50 PRO RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu ve Masa Standıwww.havitstore.com.tr
Öyle zaten %20 ve yeni müşteri ile 900şuan 1500 tl görünüyor
İyimi buGamingGen konusu ama mikrofon ihtiyacı olan HAVİT den bu ürünü alabilir. ME6S in aynısı. 900TL
![]()
Ben kullanıyorum gayet güzel.İyimi bu
benimde bu tarz bir klavye alasım var ama keycapslari hoşuma gitmedi .Aula yı ve 5075B satıp bunu alasım var
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
900e alınır gibiBen kullanıyorum gayet güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben temu dan almıştım onu iade edip tr den almayı düşünüyorum.
300tl verilmiyor diyorlar. 1200 e geliyor. Temu da indirimle o paraya geliyor bence gayet güzel. Fifine düşmediği sürece alınır900e alınır gibi
300 tl ilk indirim için 1000 tl üstü alışveriş yapman lazım. ayrıca mobilden kampayayı etkinleştirmen lazım.300tl verilmiyor diyorlar. 1200 e geliyor. Temu da indirimle o paraya geliyor bence gayet güzel. Fifine düşmediği sürece alınır
Olmuyor diyorlar. 1500tl %20 ile 1200 oluyor 300tl ile 900 oluyor. Eğer ilk önce 300 düşerse 960tl oluyor.300 tl ilk indirim için 1000 tl üstü alışveriş yapman lazım. ayrıca mobilden kampayayı etkinleştirmen lazım.