FurkanKutlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Bütçe
- 5000
GamingGenTR iyzico indirimleri varken mouse almaya karar verdim. Kablosuz Hafif ve Deliksiz hangi mouse önerirsiniz? Bütçe 4 5K'ya kadar çıkabilir.
Wraith'ten alın hocam orası da zaten iyzico ile anlaşmalı örnek olarak ninjutsu sora 2 alınabilirGamingGenTR iyzico indirimleri varken mouse almaya karar verdim. Kablosuz Hafif ve Deliksiz hangi mouse önerirsiniz? Bütçe 4 5K'ya kadar çıkabilir.
Hocam bu bütçede Logitech Asus vs. varken o markaları almak mantıklı mı?Wraith'ten alın hocam orası da zaten iyzico ile anlaşmalı örnek olarak ninjutsu sora 2 alınabilir
mantıklıda senın guvenmıyecegını dusundugum ıcın gpx2 al geçHocam bu bütçede Logitech Asus vs. varken o markaları almak mantıklı mı?
Boşver hocam marka takıntılısı iştemantıklıda senın guvenmıyecegını dusundugum ıcın gox2 al geç
ust sevıyelerde suanda tek guncelleme alan tek sensor hero sensor ekstra dongle vesaıre gerek yok bu konuda baya ıyıBoşver hocam marka takıntılısı işte
Hangi mouse ?ust sevıyelerde suanda tek guncelleme alan tek sensor hero sensor ekstra dongle vesaıre gerek yok bu konuda baya ıyı
g pro superlıght 2Hangi mouse ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben size demedim marka takıntılısı diye arkadaşa dedim.
Scyrox V6/V8Hangi mouse ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben size demedim marka takıntılısı diye arkadaşa dedim.
Bana niye cevap veriyorsun ??Scyrox V6/V8
2.El Wlmouse beast x
Ninjutso Sora v2
Ninjutso x vaxee sora