Spiderman 2 TR Yama Çıktı Mı

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Dostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer

Bir tane çeviri sitesi yamayı hazırladığını söylemişti. Anonymous sanırım. Ama herkes Trojan diyor ben hayatta yüklemem.
Hocam onlarda oluyor mu trojan falan ya sonuçta parayla satıyorlar ya, oturup hazırlıyorlar diye düşünüyordum doğrusu ben paralı olanların.
Bir de anonymous Türkçe çeviride biraz saygın konumda

Hocam onlarda oluyor mu trojan falan ya sonuçta parayla satıyorlar ya, oturup hazırlıyorlar diye düşünüyordum doğrusu ben paralı olanların.
Bir de anonymous Türkçe çeviride biraz saygın konumda
Vallaha sürekli forumda Windows Defender Trojan uyarısı veriyor diyorlar bende ücretli olduğu için düşünmüyordum.

Geldi 60 dolar

Düşer yakında da alıp almama konusunda kararsızım ben
Bence indirimde de alınabilecek bir oyun değil. Last of Us ve God of War seviyesinde bir oyun hiç değil. En mantıklısı paylaşımlı hesap.

normalde sony oyunlarını alırım ama bu oyuna tr yama gelmedi için crack indirip 1 saat oynayıp silecem o derece kıllandım.

maşşallah crack ne zaman düşer acaba
Zaten düştü ki. Drm koruması yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane çeviri sitesi yamayı hazırladığını söylemişti. Anonymous sanırım. Ama herkes Trojan diyor ben hayatta yüklemem.
Sadece Windows defender yama yükleme uygulamasını trojan olarak isimlendiriyor yanlışlıkla.
Virüstotalde tarattığında veya para vererek antivirüs satın aldığında bir şey demiyor.
Adamlar bayağı bilindik kişiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri