Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 301
Dostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer
ana ben bunu unutmuştum 30 ocakta pc geliyordu dimiiiiiDostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer
Bir tane çeviri sitesi yamayı hazırladığını söylemişti. Anonymous sanırım. Ama herkes Trojan diyor ben hayatta yüklemem.Dostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer
Hocam onlarda oluyor mu trojan falan ya sonuçta parayla satıyorlar ya, oturup hazırlıyorlar diye düşünüyordum doğrusu ben paralı olanların.Bir tane çeviri sitesi yamayı hazırladığını söylemişti. Anonymous sanırım. Ama herkes Trojan diyor ben hayatta yüklemem.
Vallaha sürekli forumda Windows Defender Trojan uyarısı veriyor diyorlar bende ücretli olduğu için düşünmüyordum.Hocam onlarda oluyor mu trojan falan ya sonuçta parayla satıyorlar ya, oturup hazırlıyorlar diye düşünüyordum doğrusu ben paralı olanların.
Bir de anonymous Türkçe çeviride biraz saygın konumda
maşşallah crack ne zaman düşer acabaGeldi 60 dolar
Düşer yakında da alıp almama konusunda kararsızım benmaşşallah crack ne zaman düşer acaba
O kadar dil ekleyip TR eklememesi yüzünden bile alınmaz beleşe oynarım benDüşer yakında da alıp almama konusunda kararsızım ben
Bence indirimde de alınabilecek bir oyun değil. Last of Us ve God of War seviyesinde bir oyun hiç değil. En mantıklısı paylaşımlı hesap.Düşer yakında da alıp almama konusunda kararsızım ben
Zaten düştü ki. Drm koruması yok.maşşallah crack ne zaman düşer acaba
Sadece Windows defender yama yükleme uygulamasını trojan olarak isimlendiriyor yanlışlıkla.Bir tane çeviri sitesi yamayı hazırladığını söylemişti. Anonymous sanırım. Ama herkes Trojan diyor ben hayatta yüklemem.
yama çıktı ben korsanda kullanıyorum şuana kadar crash falan yaşamadımDostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer