Msi b650 gaming plus wifi m2 önerisi

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar ben de bu anakart mevcut. Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD SNV3S/1000G m2 takılı şu an bu anakartın başka m2 slotu var mıdır varsa gen i vs nedir tam hakim değilim konuya ya da direkt önerebileceğiniz yine bu hızlarda uygun fiyatlı m2 var mıdır? anakarta baktığımda farklı yerde slot göremiyorum çünkü.

Gen 4 destekli bir adet daha boş slot var ama soğutucu bloku olmadığı için anlamışsınızdır bakınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz ne kadar ona göre öneride bulunayım?

Gen 4 destekli bir adet daha boş slot var ama soğutucu bloku olmadığı için anlamışsınızdır bakınca

Bütçeniz ne kadar ona göre öneride bulunayım?
2.5a kadar çıkabilirim max hocam soğutucu blok görüyorum bir tane gen 4 destekli onda sanırsam diğeri takılı başka dediğiniz gibi göremedim.

Anakartta 2 adet M.2 yuvası var.

SSD önerisi:

Benim ilettiğim m2 daha yüksek hızda daha ucuz fiyatta gözüküyor hocam aynısından alsam olmaz mı peki ve ya kaçırdığım bir farkı mı var acaba?

Diğer m2 yuvasını bulamadım ekran kartı 4080 super acaba 2 slot kapladığı için altında mı kalıyordur ?

Evet ona takılıdır şuanki ssd niz yüksek ihtimalle

https://www.trendyol.com/kingston/n...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.65.3 Bunu tavsiye ederim fp üründür
Aynen bende ki üründe bu sanırım hocam aynısı.

Benim ilettiğim m2 daha yüksek hızda daha ucuz fiyatta gözüküyor hocam aynısından alsam olmaz mı peki ve ya kaçırdığım bir farkı mı var acaba?

Aralarındaki hız farkını hissetmen çok zor hocam ancak ADATA'da TBW limiti 450, Kingston'da ise 320. Yani XPG alırsan daha uzun süre kullanırsın.

Son düzenleme:

Diğer m2 yuvasını bulamadım ekran kartı 4080 super acaba 2 slot kapladığı için altında mı kalıyordur ?

Aynen bende ki üründe bu sanırım hocam aynısı.
Ekran kartı modelinizi bilmiyorum ne kadar kalın ama ucundan görürsünüz yüksek ihtimalle altında kalıyor yani ekran kartının

Ekran kartı modelinizi bilmiyorum ne kadar kalın ama ucundan görürsünüz yüksek ihtimalle altında kalıyor yani ekran kartının
palit rtx 4080 super gamingpro var hocam epey kalın muhtemelen altında kalıyor bir söküp bakayım tekrardan teşekkür ederim.

Aralarındaki hız farkını hissetmen çok zor hocam ancak XPG'de TBW limiti 450, Kingston'da ise 320. Yani XPG alırsan daha uzun süre kullanırsın.
Adata ile xpg aynı mıdır ?

palit rtx 4080 super gamingpro var hocam epey kalın muhtemelen altında kalıyor bir söküp bakayım tekrardan teşekkür ederim.

Adata ile xpg aynı mıdır ?
Rica ederim hocam

Geri