Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
tikladiginda en dusuk fiyatli saticiyi gosteriyor sen trendyol saticisindan almissin faturadan da kimden aldigini gorebilirsinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülearkadaşlar merhaba uzun zamandır sepetimde trendyol satıcısından eklemis oldugum bu urun duruyordu ve ben bu urunu satın aldım daha sonrasında siparislerim kısmından urunun uzerine tıkladıgımda farklı bir satıcı ve farklı bir fiyat yazıyor ama benim siparis bilgilerimde satıcı trendyol olarak gözükmekte ben ürünün trendyoldan gelmesini istiyorum
trendyoldan almışsın orada çıkana bakma
teşekkür ederim arkadaşlar üzerine tıkladıgımda bu satıcı gözüküyortikladiginda en dusuk fiyatli saticiyi gosteriyor sen trendyol saticisindan almissin faturadan da kimden aldigini gorebilirsin
üzerine tıkladığınızda direk ürünün sayfasına gidersiniz orda da en ucuz satan gözükürteşekkür ederim arkadaşlar üzerine tıkladıgımda bu satıcı gözüküyor Alıntıyı görüntüle
üzerine tıkladığınızda direk ürünün sayfasına gidersiniz orda da en ucuz satan gözükür
anladım arkadaşlar çok teşekkür ediyorumsen trendyoldan almışsın.
sonrasında ya stok bitti ya da fiyat avantajından dolayı o firmayı gösteriyor.
ön bilgilendirme formunda görebilirsin mail atmış olmaları gerekiyor
şimdi baktım stok bitmemis trendyol fiyatı 2329+ 50 tl kargo ile geliyor diger satıcı 2340 kargo bedava sanırım ondan dolayı diger satıcı daha ucuz oldugu içim öyle gözüküyorsen trendyoldan almışsın.
sonrasında ya stok bitti ya da fiyat avantajından dolayı o firmayı gösteriyor.
ön bilgilendirme formunda görebilirsin mail atmış olmaları gerekiyor