2025'te iPhone 12 alınır mı

PatIıcan

80+
Reaksiyon skoru
36
Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir

Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.

Ben olsam 30’a yurtdışı 15 pro max alıp kalan parayı köşeye atar 8 ay sonra iphone 8 alır beraber kullanırdım.

64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.

Ben olsam 30’a yurtdışı 15 pro max alıp kalan parayı köşeye atar 8 ay sonra iphone 8 alır beraber kullanırdım.
Yd bir ara bende düşündüm 14 veya 15 pro modellerinde ama sonra uğraşmak istemedim

Yd bir ara bende düşündüm 14 veya 15 pro modellerinde ama sonra uğraşmak istemedim
Tahmin ettiğinden daha kolay bir süreç. Bu topa 4 sene önce girdim. Risk ve sorumluluk al gir o topa bence. O paralar o cihazlara verilmez artık. Bütçemi arttırırım diyorsan 13 pro maximi satıyorum 40’a veririm kusursuz durumda. 88 pil yeşil renk.

Max almayacaksan pro almak mantıklı bir seçim değil bence çünkü kasa kamera oranı çok değişiyor telefonun yarıdısı kamera sürekli elin çarpıyor

13 almaya çalışın hocam en azından.
Olabilir hocam çok bir fiyat farkı da yokmuş teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max almayacaksan pro almak mantıklı bir seçim değil bence çünkü kasa kamera oranı çok değişiyor telefonun yarıdısı kamera sürekli elin çarpıyor
Pro serisi muhtemelen almam dostum teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,279
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri