2025'te iPhone 12 alınır mı

iphone 13'ün pil sağlığı hızlı düşüyor hocam tavsiye etmem
13, Iphone serilerinde pil konusunda kendi içinde devrim yaratmış bir seri. 12’nin su gibi gidiyor. 14’ün bütçesi fazla. Düz 13 mantıklı bir tercih olacaktır.

Tavsiye etmem kardeşim bütçeniz yoksa iphone almayın sırf elması var diye hem batarya hem ekran verdiğin paraya değmez

Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
Sıfır iPhone alınırken 13 altı alınmamalı şahsi görüşüm. 2. Elde daha da iyi cihazlar çıkar ancak sıfırda kararlıysanız 5 yukarı çıkıp iPhone 13 alın

Tavsiye etmem kardeşim bütçeniz yoksa iphone almayın sırf elması var diye hem batarya hem ekran verdiğin paraya değmez
sırf elması var diye alınan bir telefon değil hem yazılım ve arayüzü güzel hemde işlemcisi ve model olarakta androidlerden kat kat güzel bir tasarımı var

sırf elması var diye alınan bir telefon değil hem yazılım ve arayüzü güzel hemde işlemcisi ve model olarakta androidlerden kat kat güzel bir tasarımı var
:D Yav bırakın bu işleri kullanmasak yicez 30 bine çok güzel android alır

Yazılım ve arayüz olarak halen iOS daha iyi. Tasarım göreceli ve bence yine Apple tasarımları daha güzel

Napicaktim o kadar para verip yine saçma sapan android hatalarıyla uğraşmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android in 7'de. 70'e en ucuzundan en pahalısına kadar her android saçmalıyor

64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.

Ben olsam 30’a yurtdışı 15 pro max alıp kalan parayı köşeye atar 8 ay sonra iphone 8 alır beraber kullanırdım.
usta aynı icoludu açıp iki cihaz eşleme helan var dimi

Sıfır iPhone alınırken 13 altı alınmamalı şahsi görüşüm. 2. Elde daha da iyi cihazlar çıkar ancak sıfırda kararlıysanız 5 yukarı çıkıp iPhone 13 alın
Tamam hocam sağolun benimde aklıma yattı 2k var aralarında(128gb)

Yazılım ve arayüz olarak halen iOS daha iyi. Tasarım göreceli ve bence yine Apple tasarımları daha güzel
Dostum plus-pro-max modelleri olsa anlarım da düz model bide 12 yani değmez :D 3 sene önce filan kullanmıştım şarja bağlı yaşamak isteyen alabilir günde 2 kere şarj banko

Dostum plus-pro-max modelleri olsa anlarım da düz model bide 12 yani değmez :D 3 sene önce filan kullanmıştım şarja bağlı yaşamak isteyen alabilir günde 2 kere şarj banko
Kanka pil benim için çok da önemli değil aşırı bakmıyorum, ayrıca sırf amperi daha fazla diye de gidip yine android almam( hali hazırda android kullanmaktayım)

Geri