Neler Yeni

2025'te iPhone 12 alınır mı

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
iphone 13'ün pil sağlığı hızlı düşüyor hocam tavsiye etmem
13, Iphone serilerinde pil konusunda kendi içinde devrim yaratmış bir seri. 12’nin su gibi gidiyor. 14’ün bütçesi fazla. Düz 13 mantıklı bir tercih olacaktır.

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
alacaksınız bence en az 13 almalısınız

hamburkus

80+
Tavsiye etmem kardeşim bütçeniz yoksa iphone almayın sırf elması var diye hem batarya hem ekran verdiğin paraya değmez

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Max almayacaksan pro almak mantıklı bir seçim değil bence çünkü kasa kamera oranı çok değişiyor telefonun yarıdısı kamera sürekli elin çarpıyor
14 pro kullanıyorum bana göre maxten daha iyi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
Sıfır iPhone alınırken 13 altı alınmamalı şahsi görüşüm. 2. Elde daha da iyi cihazlar çıkar ancak sıfırda kararlıysanız 5 yukarı çıkıp iPhone 13 alın

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Tavsiye etmem kardeşim bütçeniz yoksa iphone almayın sırf elması var diye hem batarya hem ekran verdiğin paraya değmez
sırf elması var diye alınan bir telefon değil hem yazılım ve arayüzü güzel hemde işlemcisi ve model olarakta androidlerden kat kat güzel bir tasarımı var

hamburkus

80+
sırf elması var diye alınan bir telefon değil hem yazılım ve arayüzü güzel hemde işlemcisi ve model olarakta androidlerden kat kat güzel bir tasarımı var
:D Yav bırakın bu işleri kullanmasak yicez 30 bine çok güzel android alır

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Yazılım ve arayüz olarak halen iOS daha iyi. Tasarım göreceli ve bence yine Apple tasarımları daha güzel

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Napicaktim o kadar para verip yine saçma sapan android hatalarıyla uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android in 7'de. 70'e en ucuzundan en pahalısına kadar her android saçmalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.

Ben olsam 30’a yurtdışı 15 pro max alıp kalan parayı köşeye atar 8 ay sonra iphone 8 alır beraber kullanırdım.
usta aynı icoludu açıp iki cihaz eşleme helan var dimi

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Sıfır iPhone alınırken 13 altı alınmamalı şahsi görüşüm. 2. Elde daha da iyi cihazlar çıkar ancak sıfırda kararlıysanız 5 yukarı çıkıp iPhone 13 alın
Tamam hocam sağolun benimde aklıma yattı 2k var aralarında(128gb)

hamburkus

80+
Yazılım ve arayüz olarak halen iOS daha iyi. Tasarım göreceli ve bence yine Apple tasarımları daha güzel
Dostum plus-pro-max modelleri olsa anlarım da düz model bide 12 yani değmez :D 3 sene önce filan kullanmıştım şarja bağlı yaşamak isteyen alabilir günde 2 kere şarj banko

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Dostum plus-pro-max modelleri olsa anlarım da düz model bide 12 yani değmez :D 3 sene önce filan kullanmıştım şarja bağlı yaşamak isteyen alabilir günde 2 kere şarj banko
Kanka pil benim için çok da önemli değil aşırı bakmıyorum, ayrıca sırf amperi daha fazla diye de gidip yine android almam( hali hazırda android kullanmaktayım)

Top Bottom