ghostdragon8
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar kardeşime üniversite için laptop almayı düşünüyorum 20 bine kadar varmı önerebileceğiniz
D16 varken eski model alınmaz. Gereksiz pahalı.Huawei Matebook D15 alınabilecek uygun ve şık laptoplardan biri hem büyük ekran ince ve hafif bende bir ara almaya çok niyetlendiğim bir laptop.
Nvidia önemli ise 3050 modelide var. Ama bütçeyi aşıyor.Düşüneceğim
Şimdi baktım fiyat aynı doğru D16 alınır.D16 varken eski model alınmaz. Gereksiz pahalı.
Arkadaşlar kardeşime üniversite için laptop almayı düşünüyorum 20 bine kadar varmı önerebileceğiniz
www.n11.com
N11 sitesini önermem.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bütçeyi aşamam dersen bu uygundurLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bence bu çok iyi değilLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Laptopun kendisi iyi duruyor. 2050 olması çok normal.bence bu çok iyi değil
tabı alan kısı bılır ama
hem 2050 hemde 8 gb
Diğer sitelerde pahalı maalesef ve 20k bütçeye göre hem oyun oynayabileceği hem de okul işlerini halledebileceği bu var sanırımN11 sitesini önermem.