❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
216
[Başlıkta da belirttiğim üzere kondenser XLR mikrofondur. 48V phantom güç sağlayacak ses kartı/mikser gerektirir.]

Ekran görüntüsü 2025-02-08 012350.png

Bu kalitede bir mikrofon için çok çok fiyat. Normalde fiyatı 2000₺'lerde geziyordu en ucuz.
Oyun/yayın/DC gibi işlerin yanı sıra, kondenser olduğu ve XLR arabirimi sunduğundan vokal kaydı için de çok uygun bir mikrofon. Ses kalitesi fiyatına göre harika. Kondenser XLR olduğu için özellikle vokal kaydı ve müzikler uğraşanlar veya ses kartı/miksere ihtiyacı olanlar için kesinlikle öneriyorum. Sadece oyun/yayın/DC vesaire için kullanacak olanların da alabileceği gibi PM320+mikser alacak bütçeye USB mikrofon da tercih edebilirler.

Sesli ortamda kayıt yapmak için dinamik XLR mikrofon bakanlar bu bütçede Maono PD100 bakabilirler.

Ekran görüntüsü 2025-02-08 012233.png

Son düzenleme:
Hocam satıcı adı korkuttu biraz GELBURA.. Çoban çıkma ihtimali yüksek..

Bunun için güzelinden bir mixer'a ihtiyaç var, mixer'ım olsa düşünmeden alırdım🫤

satıcı iyi mi? cacık bir şey çıkmasın? mixer de almayı düşünüyorum, 1k fiyata iş yapar mı ki bu

sitesine baktım güç saylayacak kaynak da lazım 48 v.

Alalım mı hocam şimdi bunu anlamadım? USB ile kullanabiliyor muyuz? Boom ARM dediğiniz nedir mikrofon askısı mı?

Müzik öğretmeniyim ufak bir kayıt alabileceğim ortam yapmak istiyorum da siteyi ve markayı pek duymadım biraz eski sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,765
Üyeler
174,779
Son üye
erenergen
Geri