❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.

Hocam satıcı adı korkuttu biraz GELBURA.. Çoban çıkma ihtimali yüksek..
Satıcının puanı iyi, diğer sitelerde de mikrofon satıyorlar. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bunun için güzelinden bir mixer'a ihtiyaç var, mixer'ım olsa düşünmeden alırdım🫤
Elinde halihazırda mikseri/ses kartı olanlar-almayı düşünenler ve XLR arabirimine ihtiyaç duyacaklar için paylaştım. Kondenser ve XLR olduğu için mikrofon özellikle vokal kaydı yapanlara hitap ediyor. Diğer türlü zaten PM320+mikser alınacak bütçeye USB mikrofon tercih edilebilir.

satıcı iyi mi? cacık bir şey çıkmasın? mixer de almayı düşünüyorum, 1k fiyata iş yapar mı ki bu
Bu fiyata alınabilecek en iyi XLR mikrofon olduğunu söyleyebilirim.

sitesine baktım güç saylayacak kaynak da lazım 48 v.
Kondenser XLR olduğu için o zaten gerekli. Başlığa yazdığım için belirtmeye gerek duymadım da. Şimdi düşününce, konuya eklesem iyi olur sanırım.

Alalım mı hocam şimdi bunu anlamadım? USB ile kullanabiliyor muyuz? Boom ARM dediğiniz nedir mikrofon askısı mı?
XLR mikrofon, ses kartı/mikser gerektirir. Boom Arm dediğimiz kol standı, evet. Vokal kaydı/müzik ile uğraşılmayacaksa USB mikrofon da tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.
Hocam toplam 2k olur yine iyi gibi geldi bunun yanına öneceğiniz bir ses kartı var mıdır acaba ? Video ses kaydı için kullanacağım.

Müzik öğretmeniyim ufak bir kayıt alabileceğim ortam yapmak istiyorum da siteyi ve markayı pek duymadım biraz eski sanırım.
Maono kaliteli markadır. Müzik için uygun mikrofondur.
Evet hocam. 1700-2000 bandında hem müzik, hem de podcast için eli yüzü düzgün mikser/ses kartı bulunabiliyor. İhtiyacı olanlar için yaklaşık 3K fiyat bu sağladığı ses kalitesine göre yine çok çok uyguna geliyor.

Bi bu kadar derken 1k fiyata zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video ses kaydı için kullanacağım hocam nasıldır onun için ve ortalama bir ses kartı ne kadar ?
Düzgün bir setup kurmayacaksan studiyo mikrofonu almak olmaz bence. Düzgün kurmak için de Beyerdynamic + G6 ses kartı falan güzel bir kombinasyon olur.

Keşke PD200 gibi dinamik mikrofonlar bu fiyata gelse. Ses yalıtımım yok, ayrıca nefes alma sesimi bile yakalayacak bir mikrofonu almak bana mantıklı gelmiyor.

3 ay önce BM800 aldım...

İnanılmaz kaliteli bir mikrofon. Ses/enstrüman kayıt için profesyoneller bile tercih edebilir. BOYA BY-BCA70 ses kartı ile kullanıyorum.

vokal kaydı vs gibi işleri profesyonel olarak yapmayacaksanız sahibinden de 1000 TL ye ikinci el behringer um22 ler satılıyo toplam 2k ya bağlamış olursunuz hepsini.

Satıcı güvenilir, bizzat mağazalarına gidip alışveriş de yapmıştım. Ümraniyede olan bi avm vardı onun tam karşısında.

Geri