FurkanEkici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Gelbura güvenli
Video ses kaydı için kullanacağım hocam nasıldır onun için ve ortalama bir ses kartı ne kadar ?Ses kartı gerekli buna
Satıcının puanı iyi, diğer sitelerde de mikrofon satıyorlar. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Hocam satıcı adı korkuttu biraz GELBURA.. Çoban çıkma ihtimali yüksek..
Elinde halihazırda mikseri/ses kartı olanlar-almayı düşünenler ve XLR arabirimine ihtiyaç duyacaklar için paylaştım. Kondenser ve XLR olduğu için mikrofon özellikle vokal kaydı yapanlara hitap ediyor. Diğer türlü zaten PM320+mikser alınacak bütçeye USB mikrofon tercih edilebilir.Bunun için güzelinden bir mixer'a ihtiyaç var, mixer'ım olsa düşünmeden alırdım![]()
Bu fiyata alınabilecek en iyi XLR mikrofon olduğunu söyleyebilirim.satıcı iyi mi? cacık bir şey çıkmasın? mixer de almayı düşünüyorum, 1k fiyata iş yapar mı ki bu
Kondenser XLR olduğu için o zaten gerekli. Başlığa yazdığım için belirtmeye gerek duymadım da. Şimdi düşününce, konuya eklesem iyi olur sanırım.sitesine baktım güç saylayacak kaynak da lazım 48 v.
XLR mikrofon, ses kartı/mikser gerektirir. Boom Arm dediğimiz kol standı, evet. Vokal kaydı/müzik ile uğraşılmayacaksa USB mikrofon da tercih edilebilir.Alalım mı hocam şimdi bunu anlamadım? USB ile kullanabiliyor muyuz? Boom ARM dediğiniz nedir mikrofon askısı mı?
Hocam toplam 2k olur yine iyi gibi geldi bunun yanına öneceğiniz bir ses kartı var mıdır acaba ? Video ses kaydı için kullanacağım.Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.
Maono kaliteli markadır. Müzik için uygun mikrofondur.Müzik öğretmeniyim ufak bir kayıt alabileceğim ortam yapmak istiyorum da siteyi ve markayı pek duymadım biraz eski sanırım.
Evet hocam. 1700-2000 bandında hem müzik, hem de podcast için eli yüzü düzgün mikser/ses kartı bulunabiliyor. İhtiyacı olanlar için yaklaşık 3K fiyat bu sağladığı ses kalitesine göre yine çok çok uyguna geliyor.Bu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.
Bi bu kadar derken 1k fiyata zorBu tarz mikrofonlardan düzgün bir performans almak için fiyatı bi bu kadar daha olan özel ses kartlarından almanız gerekiyor.
Düzgün bir setup kurmayacaksan studiyo mikrofonu almak olmaz bence. Düzgün kurmak için de Beyerdynamic + G6 ses kartı falan güzel bir kombinasyon olur.Video ses kaydı için kullanacağım hocam nasıldır onun için ve ortalama bir ses kartı ne kadar ?