Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar merhaba bugun ajazz siparisi verdim ancak iki mousedan birini satacağım hangisini kullanmam daha mantıklı olur ?
v2 mini çok küçük hocam ajazz aldığınız daha iyi olmuşArkadaşlar merhaba bugun ajazz siparisi verdim ancak iki mousedan birini satacağım hangisini kullanmam daha mantıklı olur ?
anladım hocam çok teşekkür ederim peki deathadder v2 miniyi kaç liraya satabilirim?v2 mini çok küçük hocam ajazz aldığınız daha iyi olmuş
açılmamışsa 1500-2000 ye gider sahibindede benzer satıcılar var kullanılmışları 1000 lira civarındaanladım hocam çok teşekkür ederim peki deathadder v2 miniyi kaç liraya satabilirim?
hocam bendeki cihaz kullanılmıs zaten 3 yıldır kullanıyorum, grip tapeleri üzerinde ayrıca kutusu mevcut ve garantisi bitti.açılmamışsa 1500-2000 ye gider sahibindede benzer satıcılar var kullanılmışları 1000 lira civarında
1200 lira üstü çıkmaz 3 sene önce 300-400 fln dı heralde hatırladğım kadarıyla 2.el mouse larda çok kolay satılmıyor yani ölü paraya satmanız lazım temiz değilse eğerhocam bendeki cihaz kullanılmıs zaten 3 yıldır kullanıyorum, grip tapeleri üzerinde ayrıca kutusu mevcut ve garantisi bitti.