Rust Ani Fps dusuyor ve artmiyor

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
Normalde 80 90 fps alirken 3050 ekran kartim i7 islemcim ile hic zorlanmazken birden fps 10 a dusuyor ve bir daha artmiyor cik gir yaparsam bazen duzeliyor ancak belirli bir sure sonra tekrardan fps max 10 a kadar dusuyor

hocam aynı sorun bende 144 fps alırken bir anda 50-60 a sabitlenip drop girmeyle oluyor bende çözemedim

Normalde 80 90 fps alirken 3050 ekran kartim i7 islemcim ile hic zorlanmazken birden fps 10 a dusuyor ve bir daha artmiyor cik gir yaparsam bazen duzeliyor ancak belirli bir sure sonra tekrardan fps max 10 a kadar dusuyor
İndirimle aldıysan iade et ben bile 6800 7500fle sorun yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne 200 daha koyar rdr indidine girdiğinde onu alırsın

hocam rust fps konusunda çok kötü bir oyun ama eğlenceli oynayacak arkadaşınız varsa oynanır benim 1k saatim var ve eğlenceli bir oyun

bu arada muhtemelen full ayarlarda oynadığın için fps 80-90 çünkü ben orta ayarlarda 120-144 fps alıyordum rx 6500xt i5 10400f ile

50 60 fps olsa dua edecegim artik 10fps ustune cikmiyor ki olunca

hocam rust fps konusunda çok kötü bir oyun ama eğlenceli oynayacak arkadaşınız varsa oynanır benim 1k saatim var ve eğlenceli bir oyun

bu arada muhtemelen full ayarlarda oynadığın için fps 80-90 çünkü ben orta ayarlarda 120-144 fps alıyordum rx 6500xt i5 10400f ile
80 90 sikinti degil en dusuge de cektim grafikleri ama gene rastgele bir yerde 10fps e dusuyor

sil yükle v.s yaptınız mı ?

sil yükle v.s yaptınız mı ?
Yukle sil yapmadim ancak dosyalari dogruladim birden cok kez grafiklerle ayarlarla oynadim degisen bir sey olmadi son care sil yukle yaparim bu arada oyunu yeni yukledim oyuzden hic dusunmedim sil yukle yapmayi

denemekten zarar gelmez hocam deneyin

Geri