Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu aldatmaya yönelikse daha önce verilen ve olay olmayan basit bir örnek verdim sadece , nasıl hemen algı yapmaya çalışıyosun alışkanlık yapmış bünyede
Ben Mertens'in pozisyonundan bahsediyorum, sen gelmiş depodan pozsiyon çıkarıyorsun, 2 hafta önce şu oldu, geçen maç bu oldu diye. Manipülasyon yapan ben miyim sen misin?

:D sonraki pozisyonda hamle var diyenler gerçekten komik. Mertens takıyor ayağı adama, o zaman herkes kendini yere atsın son anda adama taksın ayağını ne güzel dünya

Serhat Akın teşekkürler. Foruma girersen postuma beğeni at Serhat abi.

Ekler

• Screenshot_20250209_195158_edit_106735882889282.jpg
    Screenshot_20250209_195158_edit_106735882889282.jpg
    303.3 KB · Hit: 36
Gs zaten adanayı rahatça yenicekti hakem saçma sapan bir penaltı verdi 10-15dk sonrada sahadan çekildi, gs ye algı operasyonu çektiler

Ben Fenerbahçeliyim ancak geçen seneden sonra aldığım bir karar ile artık maç izlemeyi bıraktım. Ligde hakemlerle ilgili en son konuşacak olan takım galatasaraydır. Ancak Fenerbahçe ve yetkililerinin de bu konuda son maçlardan sonra konuşmaya hakkı yok. Ligin iyice b*ku çıkmış durumda, galatasaraylılar şampiyon oluyoruz diye sevinmesin, fenerbahçeliler de maç kazanıyoruz şampiyon olacağız diye.

şimdi farkettim adam başlığa

paneltı​

yazmış sdasadsdasdads en sağlıklı gs düşmanı

(Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşımın yanında çok utandım; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.) Şunu okurken bende utandım hahahah :D Ne ***** insanlar var ya

şimdi farkettim adam başlığa

paneltı​

yazmış sdasadsdasdads en sağlıklı gs düşmanı
Yazım yanlışı yapmış hocam ne var bunda gerek var mı birbirimizi aşağılamaya

Yani bir insan fanatiklikle nasıl bu kadar gözünü karartabilir anlamıyorum ads nin net hakkı yenmiş hala konuşuyorlar bu net mental rahatsızlıktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmıcak yapsa bile düzeltecek
Sen mi karar veriyorsun ona

Yani bir insan fanatiklikle nasıl bu kadar gözünü karartabilir anlamıyorum ads nin net hakkı yenmiş hala konuşuyorlar bu net mental rahatsızlıktır

Sen mi karar veriyorsun ona
evet

yanık kremi lazımsa vereyim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri