Neler Yeni

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

umtb

80+ Bronze
Sen geç bu işleri, bu sene derbide aldığın penaltı neydi senin?
Ben açık şekilde söylüyorum FB-GS derbisinde alınan penaltı penaltı değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama siz fanatiklikten klübünüzün yediği şeyleri göremiyorsunuz nedense hep sizin başınıza geliyor bu hatalar

manchester united macinda mertens yine benzer bir durumda takimina hem penalti hemde rakibe kirmizi kart kazandirmisti. futbol zeka oyunudur. mertens'e penalti verilmedi kendi aldi
Oradaki durumla buradaki durum farklı kardeşim futbol zeka oyunu falan değil kuralı var bu işin

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Ben açık şekilde söylüyorum FB-GS derbisinde alınan penaltı penaltı değildi

Ama siz fanatiklikten klübünüzün yediği şeyleri göremiyorsunuz nedense hep sizin başınıza geliyor bu hatalar
Sana diyorum ki bu penaltı için kimse maçtan çekilmez bizim ligde. Bu takım zaten düşmüş bir takım bir başka sebep var mutlaka. Ya da bir algı çalışmasına alet oluyor koskoca kulüp bu ithamı yapmak istemiyorum, benim düşüncem bu.

Burak SR

80+
manchester united macinda mertens yine benzer bir durumda takimina hem penalti hemde rakibe kirmizi kart kazandirmisti. futbol zeka oyunudur. bu macta ise mertens'e penalti verilmedi kendi zekasiyla aldi
Alakası bile yok bu ne saçma karşılaştırma şaka gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ümit Öztürk
:D sonraki pozisyonda hamle var diyenler gerçekten komik. Mertens takıyor ayağı adama, o zaman herkes kendini yere atsın son anda adama taksın ayağını ne güzel dünya
fenerin son 2 sezondur kazandığı penaltıların yarısı böyle zaten

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Erdem
Hocam siz hangi gözle izliyorsunuz derbilerde nasıl hakem hatası yok 3-4 senedir gözünüzü seveyim siz yorum falan yapmayın ya
kanka söylesene mesela hangisi sıkıntılıydı icardiye yumruk atıp yüzünü morartıp kırmızı penaltı verilmemesi mi yoksa ekte el olarak değerlindirilen pozisyon mu ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 200617.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 200617.png
    1.1 MB · Hit: 13

umtb

80+ Bronze
kanka söylesene mesela hangisi sıkıntılıydı icardiye yumruk atıp yüzünü morartıp kırmızı penaltı verilmemesi mi yoksa ekte el olarak değerlindirilen pozisyon mu ?
Fotoğrafla pozisyona bakamazsın 1. 2. uydurmayı kes kardeşim

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Erdem
Fotoğrafla pozisyona bakamazsın 1. 2. uydurmayı kes kardeşim
kardeşim falan sen kimsin la banlanmasam varya ana bacı girecem sana git pozisyonu izle la daha izlediğin derbiden haberin yok benim attığım şeye kendi lehine olan pozisyonu atsana laf kalabalığı yapmasana erkek seni

umtb

80+ Bronze
0

Sana göre herkes ölsün sen yaşa mantığı, çok tehlikeli insan tipi
Yav hocam yani çok galatasaraylı arkadaşım var ülkenin yarısı gsli yarısı fb li bu insanları düşman etmek birbirine çok sıkıntıda vallahi klüpleri bunların çok büyük yazık edecek bu ülkeye

kardeşim falan sen kimsin la banlanmasam varya ana bacı girecem sana git pozisyonu izle la daha izlediğin derbiden haberin yok benim attığım şeye kendi lehine olan pozisyonu atsana laf kalabalığı yapma kardeş
Ben anamı bacımı yolda bulmadım.erkeksen küfür et tebligatı yollayayım hemen

Burak SR

80+
Ortada aldatmaya yönelik hareket vardı ve Mertens her hafta bunu yapıyor penaltı alıyor. Futbolcu ahlaksız olabilir ama hakem neden korkuyor aldatmadan sarı kart neden vermez.

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Erdem
Yav hocam yani çok galatasaraylı arkadaşım var ülkenin yarısı gsli yarısı fb li bu insanları düşman etmek birbirine çok sıkıntıda vallahi klüpleri bunların çok büyük yazık edecek bu ülkeye

Ben anamı bacımı yolda bulmadım.erkeksen küfür et tebligatı yollayayım hemen
kardeş hala laf kalabalığı yapıyon benim yazdığım şeye kanıt atsana ben kolay kolay kimsenin anasına bacısına sövmem herkesin var sinirden yazdık öyle ama hala lafı dönüyosun dolaştırıyorsun

eneskaya6

80+ Silver

umtb

80+ Bronze
kardeş hala laf kalabalığı yapıyon benim yazdığım şeye kanıt atsana ben kolay kolay kimsenin anasına bacısına sövmem herkesin var sinirden yazdık öyle ama hala lafı dönüyosun dolaştırıyorsun
Lan kes yüzüne baktığın anandan babandan utan sövecekmiş birde sövsen nolur lan oğlan, hala kanıt diyor aklını alırım en büyük kanıt olur sana. İki insan gibi konuşturmuyorsunuz hemen hakaret

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom