Neler Yeni

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Burak SR

80+
Serhat abi doğruları söylemiş, Bilgisayar toplarsan Donanım Arşive bekleriz abi.

Screenshot_20250209_201622_edit_108172129539984.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

mertensin Pozisyonu Penaltı değil.

Küme düşmüş -30 averaj 5 puanda olan takım yöneticileri fenerin paralı usağı penaltıdan 15dk sonra aksiyon alıyorlar :)

Gs kollanıyor vs vs diye gelecek 3 iq arkadaslar alın size daha basit penaltı pozisyonları

Ali koc ile acun sporun futbolun başına gelmiş korkunc bir varlıklar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yardımcısı galatasaraylı kardeş algı yapmaya çalışmışsın önce penaltı söyle bırak algıyı

Lan kes yüzüne baktığın anandan babandan utan sövecekmiş birde sövsen nolur lan oğlan, hala kanıt diyor aklını alırım en büyük kanıt olur sana. İki insan gibi konuşturmuyorsunuz hemen hakaret
Mod yoruma kapatacak he bırakın tartışmayı.

eneskaya6

80+ Silver
Serhat abi doğruları söylemiş, Bilgisayar toplarsan Donanım Arşive bekleriz abi.

Alıntıyı görüntüle

Yardımcısı galatasaraylı kardeş algı yapmaya çalışmışsın önce penaltı söyle bırak algıyı

Mod yoruma kapatacak he bırakın tartışmayı.
okudugunu anlamayan kesimin taraftarı işte. Yazının başına bak ne yazmisim kardesss ama sizde kronik anlamazsınız boşver.

Algı yapıyormusum bide 🤣🤣 algınızı yerim sizin

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Erdem
Lan kes yüzüne baktığın anandan babandan utan sövecekmiş birde sövsen nolur lan oğlan, hala kanıt diyor aklını alırım en büyük kanıt olur sana. İki insan gibi konuşturmuyorsunuz hemen hakaret
lan olum anana mı sövdük ben yaptığım hatayı kabul ettim okuduğun şeyi anla önce

umtb

80+ Bronze
lan olum anana mı sövdük ben yaptığım hatayı kabul ettim okuduğun şeyi anla önce
Kaybol, sana verecek cevabım yok erkeksen gel söylediğin lafları Güngören de yüzüme söyle

Burak SR

80+
Galatasaray algı kitlesi tv de sosyal medya da nasıl bir kudurganlık içine girmiş komedi ülkesi şaşırdım şeytan yanında namaza başlar bunların.

Yanımda isviçreli arkadaşımla maçı izliyorduk penaltıyı görünce bu lig tam bir sirk dedi böyle kollanmalar yüzünden sizi arap sanıyouz dedi maalesef utançtan yerin dibine girdim🤔👎

eneskaya6

80+ Silver
Galatasaray algı kitlesi tv de sosyal medya da nasıl bir kudurganlık içine girmiş komedi ülkesi şaşırdım şeytan yanında namaza başlar bunların.
İstediğiniz algıyı yapın Ali koc ve koyunları.
Yine sesiniz boş ve çok cıkıyor size gereken tarifeye az kaldı

Acıklamabahcenin tek acıklama yapmadığı maclar :)
IMG_4303.jpeg

Burak SR

80+
Galatasarayın Avrupa'da her sene başarısız olması tesadüf mü sandınız

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet
Haklısın tiyatro izlemek isteyen İngiliz arkadaşıma bu maçı açtım o bile gülmekten izleyemedi.
varsa o ongiliz arkadaşına fenerbahcenin penaltılarıda max bartının köyünde oturuyosundur ingiliz arkadaşım var diyo dkdkdkkdkd 23 şubatta görüşcez algıbahce

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom