fb operasyon yaptı derbi öncesi neden utansınlar ki her seyin bası ali her seyin bası fb 10 yılda 5 tane tertemiz sampiyonluk alınmıs alınamayan 5 sampiyonluk ise hike hurda yapılarak gs den çalınmıştırBen Galatasaraylı olsam utancımdan dışarı çıkmazdım.
olur mu köyferansda çeyrek finale çıktı fenerimFener ne yapıyo la avrupada son 10 senedir varmı bi olayı
bi insanın annesi bu kadar değersiz olmamalı ya yaşın küçük sanalda üzerler seni aslannn bu forum güvenli ama her yerde atlamaBen Galatasaraylı olsam utancımdan dışarı çıkmazdım.
Öylede bi rahat geziyorum ki formamla gururla ama sen gezemezsin çünkü ağlak kuduruk 10 senedir şampiyon olamayan rezil bi insansınAnneler her zaman değerlidir, ama sen utanmadan çıkıp gezersin.
Utanmada yok ki Avrupa da gördü herkes gerçekleri.fb operasyon yaptı derbi öncesi neden utansınlar ki her seyin bası ali her seyin bası fb 10 yılda 5 tane tertemiz sampiyonluk alınmıs alınamayan 5 sampiyonluk ise hike hurda yapılarak gs den çalınmıştır
Abi kafaya bak delirirsin fener gitti de ne oldu konferans liginde basari elde edemedin elendin wifi sifresinden 6 yedin makara oldun.Galatasarayın Avrupa'da her sene başarısız olması tesadüf mü sandınız
Kardeşim vallahi billahi galatasaray en başarısız takım Avrupa gerçekler acıdır.Abi kafaya bak delirirsin fener gitti de ne oldu konferans liginde basari elde edemedin elendin wifi sifresinden 6 yedin makara oldun.
Uefa da braganin golunun iptal olmasıyla playoff a kaldın sanki bi s.km basarmis gibi konusuyorlarya koparsınnnAlıntıyı görüntüle
SJsjsjs ulan az değilsiniz siz ha , başka bahaneniz varmıTürk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.
Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşım şok geçirdi; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
her allahın maçında yok hakem yok yanlış kararlar vallahi bir kez bile maçla ilgili bir şey soylendigini duymadım su ligdeTürk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.
Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşım şok geçirdi; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
ACIKLAMABAHCEMMM GELDİ 24 şubatta buyuk ihtimalle acıklama yapamayacaklar simdiden bilgilendireyim