Neler Yeni

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Ben Galatasaraylı olsam utancımdan dışarı çıkmazdım.
fb operasyon yaptı derbi öncesi neden utansınlar ki her seyin bası ali her seyin bası fb 10 yılda 5 tane tertemiz sampiyonluk alınmıs alınamayan 5 sampiyonluk ise hike hurda yapılarak gs den çalınmıştır

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Deniz Bey
Penaltı diyen futboldan anlamıyordur, GS li olarak maç esnasında VAR çağırır iptal olur dedim ama çağırmadı çok şaşırdım.
Ama buna benzer posizyon çok oluyor dünyada yanlış karar diye sahadan çekilmek bilemedim tuhaf durum,

Burak SR

80+
fb operasyon yaptı derbi öncesi neden utansınlar ki her seyin bası ali her seyin bası fb 10 yılda 5 tane tertemiz sampiyonluk alınmıs alınamayan 5 sampiyonluk ise hike hurda yapılarak gs den çalınmıştır
Utanmada yok ki Avrupa da gördü herkes gerçekleri.

eneskaya6

80+ Silver
Galatasarayın Avrupa'da her sene başarısız olması tesadüf mü sandınız
Abi kafaya bak delirirsin fener gitti de ne oldu konferans liginde basari elde edemedin elendin wifi sifresinden 6 yedin makara oldun.
Uefa da braganin golunun iptal olmasıyla playoff a kaldın sanki bi s.km basarmis gibi konusuyorlarya koparsınnn
IMG_4294.jpeg

Burak SR

80+
Fenerbahçe açıklama.

Screenshot_20250209_203608_edit_109363285076561.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi kafaya bak delirirsin fener gitti de ne oldu konferans liginde basari elde edemedin elendin wifi sifresinden 6 yedin makara oldun.
Uefa da braganin golunun iptal olmasıyla playoff a kaldın sanki bi s.km basarmis gibi konusuyorlarya koparsınnnAlıntıyı görüntüle
Kardeşim vallahi billahi galatasaray en başarısız takım Avrupa gerçekler acıdır.

COMMANDERR

80+ Bronze
Türk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.

Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşım şok geçirdi; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.

Alıntıyı görüntüle

Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
SJsjsjs ulan az değilsiniz siz ha , başka bahaneniz varmı 😀

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Eymenarthur
Türk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.

Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşım şok geçirdi; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.

Alıntıyı görüntüle

Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
her allahın maçında yok hakem yok yanlış kararlar vallahi bir kez bile maçla ilgili bir şey soylendigini duymadım su ligde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom