❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

p modeliymis yaw iptal edeyim mi kötü müdür kablolu mouse kullanıyorum kablosuz mouse olunca güzel geldi çok eksiği var midir
çok eksiği yok ,pro da 8k dongle var ama onu %90 kullanmazsınız zaten. Sensör ve switch farkı var biraz. Alabiliyorsan pro al . Alamiyorsan çok dert değil. Gayet iyi kullanırsın P yi

son siparişte wincredit 1000 vermedi (600 verdi) artık yavaş yavaş sona geliyoruz galiba :)
1739120413512.png

Beyler bu AJ159 Proyla AJ159 Nearlink in Hz disindaki farki ne bilen varmi

Üzgünüz, kargo ortaklarımızın gecikmeler yaşaması nedeniyle paketiniz için yeni takip güncellemesi henüz mevcut değildir. Sabrınız için teşekkür ederiz..

Böyle bir mesaj var şuan talip bölümünde .Böyle bir mesaj alan var mı ?

Maşallah :D neyle alabildiniz bu kadar? tüyosu nedir?
geçmiş sayfalarda yazmıştım. wincredit etkinliğine denk geldim. zincirleme uzun süredir devam ediyor. mouse aslında normal indirimsiz fiyattan alıyorum. Ama wincredit etkinliğinden hediye edilen 1000 TL kredi ile ödeme yapıyorum. Yeni wincredit gelmesini bekliyorum. Gelince kredi ile tekrar wincredit çalıştırıyorum. Yine 1000 TL geliyor. ......... böyle devam etti 16 ocaktan beri

son siparişte wincredit 1000 vermedi (600 verdi) artık yavaş yavaş sona geliyoruz galiba :)
Alıntıyı görüntüle
Şuan alabilirim değil mi bu alma taktikleri arasında instagram fln filan bir sürü şey diyorda ben hiç bir şey yapmadim uygulamaya girince karşıma çıktı yani yinede 700liraya gelir değil mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,576
Üyeler
174,583
Son üye
anthony59
Geri