Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Tayfun Balım
Beyler benim sepette 104 tl gözüküyor. (Instagram reklamından düşürdüm) Bu şekilde satın alsam ne kadar vergi eklenecek üzerine. Ona göre ön ödemeli bir karta atayım parayı fazla çekmesin.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Beyler benim sepette 104 tl gözüküyor. (Instagram reklamından düşürdüm) Bu şekilde satın alsam ne kadar vergi eklenecek üzerine. Ona göre ön ödemeli bir karta atayım parayı fazla çekmesin.
730-740 arası

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Adem Oney
Nasıl düşürüyonuz la beyler o fiyata söyleyin de bizde düşürek taktiği yapıyorum düşmüyor.
Link ile indirin demişlerde hangi linkle indircem

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Nik Flatron
bir sonraki ürüne hiç para vermedin mi alabildin yoksa hepsinde fazladan 600 mü verdin
Ekran görüntüsünde gördüğün fiyattan alıyorum hep. cebimden çıkan para o kadar. toplam 216 liraya aldığım bile oldu (fiyat düzeltmesinden gelen kredilerle düştü o kadar).

1739124352565.png

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Tayfun Balım
Nasıl düşürüyonuz la beyler o fiyata söyleyin de bizde düşürek taktiği yapıyorum düşmüyor
İnstagramda reklam çıkıyor ona basıyorsun uygulamaya yönlendiriyor (hiç alışverişim yok temudan ilk siparişe özel yazıyor bende)

Bu arada bu mouse a ihtiyacım yok. Deathadder v3 üm var. Sizce 700 800 lira verip almaya değer mi başka bir şey mi alayım?

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Adem Oney
Ekran görüntüsünde gördüğün fiyattan alıyorum hep. cebimden çıkan para o kadar. toplam 216 liraya aldığım bile oldu (fiyat düzeltmesinden gelen kredilerle düştü o kadar).

Alıntıyı görüntüle
dayı hangi linkle indircem bana bi yardımcı olurmusun mouse lazım bana da
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnstagramda reklam çıkıyor ona basıyorsun uygulamaya yönlendiriyor (hiç alışverişim yok temudan ilk siparişe özel yazıyor bende)

Bu arada bu mouse a ihtiyacım yok. Deathadder v3 üm var. Sizce 700 800 lira verip almaya değer mi başka bir şey mi alayım?
Uygulamayı silmiş mi olcam sıfır hesap mı olcak nasıl olcak

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Tayfun Balım

Önce uygulamayı sil. İnstgramda biraz dolaş, reklam çıkınca tıkla, uygulamayı indirip al. Yeni hesapla girmeyi dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Nik Flatron

benim olayım link ile alakalı değil. wincredit etkinliği ile ilgili. geçmiş mesajlarda detay var.

Top Bottom