Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan

grkmhllgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Görkem Haliloğlu
nasıl aldınız ben yapamadım ya
Daha önce hesap açmıştım ama alışveriş yapmamıştım. İnstagramda karşıma çıktı. Reklama tıkladım temuyu indirip direkt sepete ekledim. Sıkıntı çıkmadı. Ödeme yapıp aldım sonrada.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Daha önce hesap açmıştım ama alışveriş yapmamıştım. İnstagramda karşıma çıktı. Reklama tıkladım temuyu indirip direkt sepete ekledim. Sıkıntı çıkmadı. Ödeme yapıp aldım sonrada.
instagramda karşıma nasıl çıkarabilirim

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
ben temuyu sildim yeni hesap açtım sonra konunun ilk sayfasına instagram linki var ordan bastım indirdim uygulamayı 100 tl olarak gözüktü ztn
benim instada karşıma cıktı ama girince 900 tl olarak gözüküyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kürşat
instagramda karşıma nasıl çıkarabilirim
hiç çıkmadıysa burada (1. mesajda vardı sanırım) atılan linklere gidin (ama burdan gittiğiniz linkle indirmeyin algoritmayı eğitmek amaçlı)
biraz böyle yaptıktan sonra normal bir şekilde instagram/facebook girin çıkar umarım

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
hiç çıkmadıysa burada (1. mesajda vardı sanırım) atılan linklere gidin (ama burdan gittiğiniz linkle indirmeyin algoritmayı eğitmek amaçlı)
biraz böyle yaptıktan sonra normal bir şekilde instagram/facebook girin çıkar umarım
kral çıktı karşıma girince 990 tl olarak gözüküyor promosyon kullanılamıyor diyor

Top Bottom