Gurkanpiro
80+ Platinum
Dostlar selam galiba bu reklam indirimi bu reklam yapan influcer lar yapanların linkinden girerseniz ucuz şekilde alınıyor yeni hesap özellikle
hocam bende p modelinden çektim laptopta kullanıcam. bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. ilki şarj ünitesi olmadan usb sini direk takıp kullanabiliyormuyuz? alanım dar o yüzden. diğeride kabloyla şarj oluyor mu? son olarak şarjı kaç gün gidiyor?1 haftadır kullanıyorum .Mouse gayet güzel .
çağ atlatır bu.hocam bende asus tuf m3 var bu aj daha mı iyi benim elimdekinden
farklı bir cihazdan denekral ben instada cıktı karsıma giriyorum ama 990 tl olarak gözüküyor napıcam
influencerların linki derkenDostlar selam galiba bu reklam indirimi bu reklam yapan influcer lar yapanların linkinden girerseniz ucuz şekilde alınıyor yeni hesap özellikle
anlamadım hocamDostlar selam galiba bu reklam indirimi bu reklam yapan influcer lar yapanların linkinden girerseniz ucuz şekilde alınıyor yeni hesap özellikle
Neden siyah hocamben ikisinden de aldım beyazı satıyorum siyah iyidir.
benim setupa siyah uyuyor klavye mousepad gibi şeyler de renk seçiminde önemliNeden siyah hocam
Bu influencerlar reklam yapıyor temunun onların linkinden ucuz ürünler varinfluencerların linki derken
.influencerların linki derken
.anlamadım hocam
sisteme göre değişir ,hz çok olayı yok bence. 144hz ekran için 1k 240 hz ekran için 2-4k . Sistemin güçlü ise 8k da olur ama benimkini 2-4k bile ciddi zorluyorBende aldım bugün umarım memnun kalırım. Steelseries sensei ten den geçiyorum. Kaç k hz ile kullanmayı tavsiye ediyorsunuz.
ilk sayfada bazı yöntemler var onları denekral çıktı karşıma girince 990 tl olarak gözüküyor promosyon kullanılamıyor diyor
Bende Aldım Sonunda H.oo herkesesisteme göre değişir ,hz çok olayı yok bence. 144hz ekran için 1k 240 hz ekran için 2-4k . Sistemin güçlü ise 8k da olur ama benimkini 2-4k bile ciddi zorluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk sayfada bazı yöntemler var onları dene
Benim geneli siyah ama beyaz mouse hoş durur diye düşündüm yapısı nasıl kir leke tutar mı hocam beyaz istiyorum ama bu konuda tereddüt ediyorumbenim setupa siyah uyuyor klavye mousepad gibi şeyler de renk seçiminde önemli
hocawm bende aula vardı beyaz klavye de siyah aldım mouse u. Bende aynı konudan dolayı siyaha yöneldimBenim geneli siyah ama beyaz mouse hoş durur diye düşündüm yapısı nasıl kir leke tutar mı hocam beyaz istiyorum ama bu konuda tereddüt ediyorum