LutfuPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 366
elden ip 11 alacağım hangi testleri yapmalıyım değişensiz olduğunu ve fonksiyonlarının aktif oldupunu söylüyor. face id vb.. bunları nasıl test edebilirim?
anlayamazsin ama istanbuldaysan telefon expertizi yapan yerler vardi heraldeelden ip 11 alacağım hangi testleri yapmalıyım değişensiz olduğunu ve fonksiyonlarının aktif oldupunu söylüyor. face id vb.. bunları nasıl test edebilirim?
hocam konudan bağımsız ancak bir şey soracagım hepsiburadadan hepsiburada satıcılı bir iphone 13 128 gb beyaz aldım telefon çok hoşuma gitti ancak ekrana dik baktıgımda yani tam karsıdan baktıgımda sarımsı kenarlardan bakınca ise olması gerektigi gibi tam beyaz gözüküyor bu durum normal midir acaba?Eğer pil ve ekran değiştirip flexleri aktardılarsa anlayamazsın. Face ıd basit. yüz tanıma koy, bir kaç kere deneme yap düzgün çalışıp çalışmadığına dair.
ekran kalitesinden anlaşılmaz mıEğer pil ve ekran değiştirip flexleri aktardılarsa anlayamazsın. Face ıd basit. yüz tanıma koy, bir kaç kere deneme yap düzgün çalışıp çalışmadığına dair.
muğladayım kendim halletmem gerekiyor..anlayamazsin ama istanbuldaysan telefon expertizi yapan yerler vardi heralde
çok dandik ekran takıldıysa true tone özelliği yüksek ihtimalde olmazekran kalitesinden anlaşılmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
muğladayım kendim halletmem gerekiyor..
onlar 20k hocam yakınımda var günlük hayat için idare eder gibibende geçen yaz aldım 2. el iphone 11 artık çok eskidi ekranı da baya kötü alabiliyorsan 12 yada 13 e yönel
aynen onunla anlaşılabilirçok dandik ekran takıldıysa true tone özelliği yüksek ihtimalde olmaz
oyun vs. oynamıyorsan 2 sene rahat götürüronlar 20k hocam yakınımda var günlük hayat için idare eder gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen onunla anlaşılabilir
Konuda bunu sormamışsınız fakat size önerim iphone 11 den uzak durmanız olur. Apple sevmem fakat illa bir telefonunu alacak olsam en son alacağım 11 olurdu.elden ip 11 alacağım hangi testleri yapmalıyım değişensiz olduğunu ve fonksiyonlarının aktif oldupunu söylüyor. face id vb.. bunları nasıl test edebilirim?
neden?Konuda bunu sormamışsınız fakat size önerim iphone 11 den uzak durmanız olur. Apple sevmem fakat illa bir telefonunu alacak olsam en son alacağım 11 olurdu.
ekranin her yerinden net temiz ışık gelmesine dikkat et gölgeli net olmayan bir yer olmamasina bak, onun dışında ekranin köşelerine bak işini iyi yapmayan biri leke iz birakir genelde. son olarak telefonu fabrika ayarlarina döndür ve sonrasinda bilinmeyen parça gibi bir hata gelip gelmemesine bak, ayarlardan da kontrol et.neden?
Çok kötü bir ekranı ve kamerası var lcd ekranı var yani hiç sevmiyorumneden?