qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside olur canınız hangisini isterse onu alın. 12 GB modeli öneririm.yani onu mu tercih edeyim?
İkiside olur canınız hangisini isterse onu alın. 12 GB modeli öneririm.yani onu mu tercih edeyim?
15.000. 20.000 tl aralığında bütçem laptop önerebilir misiniz?Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
15.000. 20.000 tl aralığında bütçem laptop önerebilir misiniz?
Kardeşim merhaba,mimarlık okuyorum ve 3D modelleme programları kullanıyorum. Excalibur vardı fakat artık çok kasıyor, değiştirmem gerekiyor. 70k bandında bi laptop önerebilir misin? Bazen oyunda oynuyorum ama %75 modelleme ve iş %25 oyun olucak o şekilde düşünebilirsin.İkiside olur canınız hangisini isterse onu alın. 12 GB modeli öneririm.
RTX 5000 serisini bekleyin bence.Kardeşim merhaba,mimarlık okuyorum ve 3D modelleme programları kullanıyorum. Excalibur vardı fakat artık çok kasıyor, değiştirmem gerekiyor. 70k bandında bi laptop önerebilir misin? Bazen oyunda oynuyorum ama %75 modelleme ve iş %25 oyun olucak o şekilde düşünebilirsin.
Beklemek istiyorum ama 1 ay içerisinde almam lazım.RTX 5000 serisini bekleyin bence.
1-2 ay içinde çıkar zaten.Beklemek istiyorum ama 1 ay içerisinde almam lazım.
1-2 ay içinde çıkar zaten.
Yemek yiyorumda uygunsa sonra önersem uygun olurmu?O zaman şöyle yapalım.Sen bana yine de 3 model önerir misin,acil bir durumda aklımda olsun ama ben 5000 serisini bekleyeyim.Benim bilgisayar gidici olduğu için aklımda 3 model olsun istiyorum.
tabii ki olur, Afiyet olsunYemek yiyorumda uygunsa sonra önersem uygun olurmu?
60K veya 80-85K bütçede almanızı öneririm.tabii ki olur, Afiyet olsun![]()
80k için öneri verebilir misin o zaman60K veya 80-85K bütçede almanızı öneririm.
80k için öneri verebilir misin o zaman