Yurtdışı telefon alacam

Furkannn

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar,
Irak' a arkadaşım gidiyor Nisan da oradan telefon aldıracağım sizce ne aldırayım bütçem 20k Samsung s24 düşünüyorum sonra server kayıt yaptırım diye düşünüyorum sizde fikir verirseniz sevinirim.
Not: kamera ile çekim yapıyorum. Arada oyun oynuyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Irak' a arkadaşım gidiyor Nisan da oradan telefon aldıracağım sizce ne aldırayım bütçem 20k Samsung s24 düşünüyorum sonra server kayıt yaptırım diye düşünüyorum sizde fikir verirseniz sevinirim.
s23 ultra alın bence kamerası oldukça iyi

Merhaba arkadaşlar,
İçerik vs. Üreteceksen alma samsung iphone 15 al

İçerik vs. Üreteceksen alma samsung iphone 15 al
Kanka içerikten ziyade Kapadokya da 360 booth kuruyorum ona takacağım video iyi çıkması lazım bir de edit programları kullanacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca aksiyon modu apple dan daha iyi çalışıyor
Sağol kanka araştırıyorum şimdi

Merhaba arkadaşlar,

S24 kayıtları kapalı hala, https://www.samsungabi.com/konu-server-kayit-durumlari bu linkten takip edebilirsin v4 gerekiyor kayıt için, yine bu sitenin whatsapp hattına yazarak kayıt yaptırabilirsin hocam ben orada yaptırmıştım.

Geri