Neler Yeni

Ryzen 9600x için kule tipi soğutucu önerisi

CEALIUS

80+
Ryzen 9600x için kule tipi soğutucu arıyorum. Benim için en önemlisi yükteyken bile sessiz çalışması bütçem 2500TL.

Kullandığım kasa: ASUS Prime AP201 MicroATX.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Bu linkteki işinizi görür. Bndede aynı işlemci var kule tipi iyi bir soğutucu yeterli geliyor.

Edit: Kasa ufakmış farklı bir şey bakayım .Linki kaldırdım ona büyük kasa lazım.

Kendi sitesinde cpu boşluğu 17 cm yazıyor o zaman ilk linke bıraktım olur. @CEALIUS
1.784 TL

Yinede o cpu soğutucu boşluğunu bir araştırın kendinizde.

Son düzenleme:

CEALIUS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu linkteki işinizi görür. Bndede aynı işlemci var kule tipi iyi bir soğutucu yeterli geliyor.

Edit: Kasa ufakmış farklı bir şey bakayım .Linki kaldırdım ona büyük kasa lazım.

Kendi sitesinde cpu boşluğu 17 cm yazıyor o zaman ilk linke bıraktım olur. @CEALIUS
1.784 TL

Yinede o cpu soğutucu boşluğunu bir araştırın kendinizde.
170mm'ye kadar destekliyor kasam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl peki?

Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
170mm'ye kadar destekliyor kasam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl peki?
Kendi sordunuz marka model de kalitelidir. İkisi de 9600x e fazlası ile yeter. Benim bıraktım linktekini popüler, rgbli ve daha uygun diye bıraktım. Rgb istemiyorsanız Be Quiet te olur tabi o da iyidir. Onun da boyu 16 cm sığar yani.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Tayfun Balım
Phantom spirit veya evo modelini alabilirsiniz. İşlemciniz serin tutar fazla devir çevirmez. 7500f i oyun içi 45 50 derecelerde tutuyor. Elinizdeki bütçeyle alabileceğiniz elit modellerden biridir. Bulabilirseniz bunun biraz daha büyük modeli olan frost commander modeline de bakabilirsiniz.

forza11

80+ Bronze
Maksimum CPU Soğutucu Yüksekliği : 170mm

Yani 170mm'ye kadar soğutucuları destekler. Bu durumda phantom spirit evo öneririm.

Top Bottom