Kırık Monitör nasıl kullanılır ?

Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar selamlar CASPER Excalibur 23.8 200 hz kavisli bir monitörüm vardı , monitör düşüp ekranını klavyenin köşesine vurdu ve kırıldı ekranın 5/1'i yok şuanda ve ekranın ortasının biraz üstünden sol yukarıya doğru ilerledi , yeni monitör alacak bütçem veya yaptıracak bütçem şuanda yok zaten ikisi aynı paraya denk geliyor hemen hemen , garantininde kabul etmeyeceğini düşünüyorum monitörü nasıl kullanabilirim ? yani ekranı küçülterek kullanmam lazım , yks'ye hazırlanıyorum oyun oynamıyorum güncel olarak ders videoları izlememe engel oluyor.

Ölü pikseller yavaş yavaş yayılacaktır. O monitörü o şekilde kullanamazsınız.

Kendin yapmayı bilmiyorsan hiç o toplara girme. Sana tavsiyem, hurda parasına sat o monitörü. Sonrasında seni idare edecek 60hz 21inch bir monitör bul. Oyun oynamıyormuşsun zaten.

Kendin yapmayı bilmiyorsan hiç o toplara girme. Sana tavsiyem, hurda parasına sat o monitörü. Sonrasında seni idare edecek 60hz 21inch bir monitör bul. Oyun oynamıyormuşsun zaten.
valla hocam 100-200 TL bile etmez bu monitör bu haldeyken yapacak bir şey yok gittiği kadar gitsin çöpe atarım sonra , teşekkürler sizede

Geri