Öneri Stardew Walley ile ilgili...

Pek yüksek bütçeli korku oyunu yok zaten. RE serisi, alan wake serisi, silent hill 2 remake aklıma ilk gelenler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç saatin var
Onları bitirdiğim için zaten bulamıyorum artı :')

Off silent hill 2 RE 3 defa bitirdim kafayı yicem çok güzel
Ehhhhhh susma hakkımı kullanıyorum

O insanların emekli özel harekat olduğunu düşünüyorum ben oynarken karşıma adam çıkınca elim ayağıma dolanıyor genelde boşa gidiyor lootum
Jdkebcmshcksks senesi çok iyi oynuyor mesela deli herif ya

Onları bitirdiğim için zaten bulamıyorum artı :')

Ehhhhhh susma hakkımı kullanıyorum
Hehe :3 İm just girl

Hehe :3 İm just girl
Hani re3 korkunç bir cash grab sh2 de keşke orjinalini oynasaydım dedirtti

Off silent hill 2 RE 3 defa bitirdim kafayı yicem çok güzel
Bence ortalamaydı. Aksiyonun bu kadar fazla olduğu oyunda bu kadar kötü silah kullanımı baydı açıkcası. Ama en çok bayan da her mekanda yeni puzzle çözmekti

Pek yüksek bütçeli korku oyunu yok zaten. RE serisi, alan wake serisi, silent hill 2 remake aklıma ilk gelenler

Kaç saatin var
Ben Rusttan ziyade DayZ oynuyorum onları toplasan 300-400 saatim falan vardır 10-20k değil çok şükür
O adamı 800 kişilik sunucuda solo kaldığı videosundan tanıyorum psdfgdsfhsdfghjs gayet iyidir a1dan var bildiğim o da böyle manyak sayılır rustta çok fantastik şeyler yaşadım base kurduğumda bir tane araba gelip baseme bombalar yağdırıp basemi yıkıp gittiler bakakaldım öyle

Bence ortalamaydı. Aksiyonun bu kadar fazla olduğu oyunda bu kadar kötü silah kullanımı baydı açıkcası. Ama en çok bayan da her mekanda yeni puzzle çözmekti
Nostalji benim için o oyunun böyle olması yenilemiş hali çok güzel ama eski havası daha da güzel kafayı yemelik

Ben Rusttan ziyade DayZ oynuyorum onları toplasan 300-400 saatim falan vardır 10-20k değil çok şükür
Onu da duydum istek listemde olması lazım. Acelemiz yok yavaş yavaş onu da alırız da o oyun 25 dolardı galiba. Sarmazsa beni gerek yok açıkcası almaya

Oynamak lazım şimdi yani doğru
(Adam stardew valley konusu açtı nerden nereye geldik dnsbdmsndmw)
hocam bu konuya doluyum bu konuda, koşun dc

Nostalji benim için o oyunun böyle olması yenilemiş hali çok güzel ama eski havası daha da güzel kafayı yemelik
Ben eskisiyle karşılaştırmalarını gördüm harcadığım zamana üzüldüm, ps2 me kurup orjinali oynarım ilk fırsatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,826
Üyeler
189,736
Son üye
Samet Can Yıldırım
Geri