Neler Yeni

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Bu oyun taşla ağaç kestiğimiz bir oyun değil mi bana sıkıcı geliyor böyle oyunlar hayatta 100 saatten fazla oynayamam
Yani oyunun zevki fight atmayı biliyorsan var eğer bilmiyorsan gerçekten sıkabilir ama öğrendikçe işte adamları öldürmek base patlatmak vb fln bir çok olayı var ama bir süre sonra tekrar ciddi şekilde oynayanlar günde zaten 1-2 gün oynuyor ona rağmen çok tekrar kasıl adam öldür base yap Raid at sonra başka biri sana Raid atsın öyle sonra server sıfırlansın baştan başla aynılarını yap mantık bu çok tekrar hadi 10-20k saat olanı anlarım da 40k saat deli herhalde

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Yani oyunun zevki fight atmayı biliyorsan var eğer bilmiyorsan gerçekten sıkabilir ama öğrendikçe işte adamları öldürmek base patlatmak vb fln bir çok olayı var ama bir süre sonra tekrar ciddi şekilde oynayanlar günde zaten 1-2 gün oynuyor ona rağmen çok tekrar kasıl adam öldür base yap Raid at sonra başka biri sana Raid atsın öyle sonra server sıfırlansın baştan başla aynılarını yap mantık bu çok tekrar hadi 10-20k saat olanı anlarım da 40k saat deli herhalde
20k saat yaklaşık 2.5 sene yapıyor 20 yaşında biri 20k saat oynamış olsa toplam hayatının %12sini tek bir oyuna harcamış oluyor 2-3k saatten sonrası ruh hastalığı

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
20k saat yaklaşık 2.5 sene yapıyor 20 yaşında biri 20k saat oynamış olsa toplam hayatının %12sini tek bir oyuna harcamış oluyor 2-3k saatten sonrası ruh hastalığı
Oda doğru xjsnxjsmckwk çoğu youtuber gördüğüm saatler 20k fln oluyor çünkü ondan öyle dedim de harbi 2k üstü bile ayrı delilik ama 40k akıl hastanesi değil direkt denek olarak alınması lazım bence

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Oda doğru xjsnxjsmckwk çoğu youtuber gördüğüm saatler 20k fln oluyor çünkü ondan öyle dedim de harbi 2k üstü bile ayrı delilik ama 40k akıl hastanesi değil direkt denek olarak alınması lazım bence
Onlar gene belki anlaşılabilir onların işi sonuçta gelirlerini buradan kazanıyorlarda millet üni okurken ya da çalışırken nasıl bu kadar oyun oynayabiliyor hiç bilmiyorum

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Onlar gene belki anlaşılabilir onların işi sonuçta gelirlerini buradan kazanıyorlarda millet üni okurken ya da çalışırken nasıl bu kadar oyun oynayabiliyor hiç bilmiyorum
Şimdi okumak kişiden kişiye değişir ona bir şey diyemem ben mesela tercih etmem gerekte duymuyorum okuyarak kadın-adam olunmaz <3

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
Şimdi okumak kişiden kişiye değişir ona bir şey diyemem ben mesela tercih etmem gerekte duymuyorum okuyarak kadın-adam olunmaz <3
Nasıl ya bugüne kadar bize hep üniversiteni bitir büyük adam ol dediler hepsi yalan mıydı😭

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel tercih gibi evet zaten şaşırdığım konu da daha çok üni okuyanlardan görüyor olmam bu ütopik 20-30klık oyun saatlerini, mezuna kalmış ya da okumayanlardan bile neredeyse hiç görmüyorum bu kadar saati, ben maks 2-3 saat ayırabiliyorum onu da muhtemelen full+full Stardew'e ayıracağım

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
berkay
oyuna çok fazla ön yargılı değilim ama çok zevk alacağımı düşünmüyorum, artılarını ve eskilerini deneyimlemiş biri varsa yazabilir mi? çok fazla oynayan kişi var ve ben de kafa dağıtmalık böyle takılmalık oyunlar arıyorum simülasyon tarzı.
Sadece chill takılmalık oyun bende ilk başlarda sizin gibi düşünüyordum sonra bir baktım 200 saati devirmişim

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
ne oldu ya baya muhabbet kurmuşsunuz o ney öyle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece chill takılmalık oyun bende ilk başlarda sizin gibi düşünüyordum sonra bir baktım 200 saati devirmişim
indirimi beklesem ne zaman girer acaba

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Kerem Eldes
100 saat ama fazla sevmiyorum çok eskiden oynadım

Rica ederimm <3
hocam çok ayıp etmişsin yav niye sevmiyon

1739659317707.png

hocam oynama saatinize göre başarımlarınızı az buldum

Nasıl ya bugüne kadar bize hep üniversiteni bitir büyük adam ol dediler hepsi yalan mıydı😭
Manyak mısın külliyen yalan

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
hocam çok ayıp etmişsin yav niye sevmiyon
Bu tarz çok sevmiyorum gennelikle korku sevdiğim için veya başka türleri sevdiğim için şuan bu oyun bana göre değil yani eskiden çok oynadım ama geceleri hayattan uzaklaşmak için takıldığım oluyordu <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,815
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom