Öneri Stardew Walley ile ilgili...

oyuna çok fazla ön yargılı değilim ama çok zevk alacağımı düşünmüyorum, artılarını ve eskilerini deneyimlemiş biri varsa yazabilir mi? çok fazla oynayan kişi var ve ben de kafa dağıtmalık böyle takılmalık oyunlar arıyorum simülasyon tarzı.
güzel oyun aslında kafa dağıtmak için oynanır arada bir girer bi saat oynar çıkarsın zaman geçirmelik
eksi veya artı olarak çok bir şey diyemem ama yani çok bi hikaye yok ortada çiftçisin işte çiftlik işleri tekrar edebilir

ee modlu mu oynayayım modsuz mu :D hem zevkli diyorsunuz hem de tekrara sarıyor hissi, ayrıca ne tür modlar tekrar hissi verir ki? nasıl bir mod bunlar ben kostüm görünüş vb. diye hayal etmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarı yok kmdskmskms
Mobile de var ama ona hala sanırım birlikte oynama gelmedi ona göre ileride birlikte oynarsınız belki

Başta modsuz oyna bence de. Oyun başta sıkıcı gelebilir ama sonradan baya açılıyor yapacaklarına yetişemiyorsun. Tam kafa dağıtmalık mükemmel bir oyun.

Başta modsuz oyna bence de. Oyun başta sıkıcı gelebilir ama sonradan baya açılıyor yapacaklarına yetişemiyorsun. Tam kafa dağıtmalık mükemmel bir oyun.
kaç saatin var senin

kaç saatin var senin
1739652096494.png

100saatte az degil aslında nasıl sevmiyosun ki

cok iyi modlu mu oyniyosun modsuz mu
Modlu oynuyorum şuan oynarsam. Expandedle oynadıktan sonra eksik geliyor biraz.

Kafa dağıtmak icin mukemmel bir oyun. Bazi belirli modlar var onlari basta kurabilirsin, mesela oto sandik modu. Expanded modu ilerleyen zamanlarda kurarsin.

Mobile de var ama ona hala sanırım birlikte oynama gelmedi ona göre ileride birlikte oynarsınız belki
bu arada ben internette araştırdığımda son güncellemeyle beraber multiplayer oynanıyor diye gördüm mobile için doğru mu bilginiz var mı

Modlu oynuyorum şuan oynarsam. Expandedle oynadıktan sonra eksik geliyor biraz.
expended neyi kapsıyor

100 saat ama fazla sevmiyorum çok eskiden oynadım

Rica ederimm <3
Hikayede ilerlemediysen , oyunu bitirmediysen veya bitirmeye yaklaşmadıysan ekleşebiliriz benim de tam 100 saat var ama en fazla çölü açabildim , devamlı ara ver yeni save ara ver yeni save şeklinde oynadığımdan devam ettiremedim 😂 yazın tekrar başlamayı düşünüyorum şimdi denk gelince sorayım dedim uyarsa mesaj at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,787
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034
Geri