Neler Yeni

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Suleyman
oyuna çok fazla ön yargılı değilim ama çok zevk alacağımı düşünmüyorum, artılarını ve eskilerini deneyimlemiş biri varsa yazabilir mi? çok fazla oynayan kişi var ve ben de kafa dağıtmalık böyle takılmalık oyunlar arıyorum simülasyon tarzı.
güzel oyun aslında kafa dağıtmak için oynanır arada bir girer bi saat oynar çıkarsın zaman geçirmelik
eksi veya artı olarak çok bir şey diyemem ama yani çok bi hikaye yok ortada çiftçisin işte çiftlik işleri tekrar edebilir

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
ee modlu mu oynayayım modsuz mu :D hem zevkli diyorsunuz hem de tekrara sarıyor hissi, ayrıca ne tür modlar tekrar hissi verir ki? nasıl bir mod bunlar ben kostüm görünüş vb. diye hayal etmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı yok kmdskmskms
Mobile de var ama ona hala sanırım birlikte oynama gelmedi ona göre ileride birlikte oynarsınız belki

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Mobile de var ama ona hala sanırım birlikte oynama gelmedi ona göre ileride birlikte oynarsınız belki
bak bunu bilmiyodum takipte kalıcam bununla ilgili teşekkür ederim

Light

80+ Bronze
Başta modsuz oyna bence de. Oyun başta sıkıcı gelebilir ama sonradan baya açılıyor yapacaklarına yetişemiyorsun. Tam kafa dağıtmalık mükemmel bir oyun.

CanCel

80+ Silver
Başta modsuz oyna bence de. Oyun başta sıkıcı gelebilir ama sonradan baya açılıyor yapacaklarına yetişemiyorsun. Tam kafa dağıtmalık mükemmel bir oyun.
kaç saatin var senin

Light

80+ Bronze
kaç saatin var senin
1739652096494.png

CanCel

80+ Silver

Shix2x

80+ Bronze
Kafa dağıtmak icin mukemmel bir oyun. Bazi belirli modlar var onlari basta kurabilirsin, mesela oto sandik modu. Expanded modu ilerleyen zamanlarda kurarsin.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bu arada ben internette araştırdığımda son güncellemeyle beraber multiplayer oynanıyor diye gördüm mobile için doğru mu bilginiz var mı

Modlu oynuyorum şuan oynarsam. Expandedle oynadıktan sonra eksik geliyor biraz.
expended neyi kapsıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
100 saat ama fazla sevmiyorum çok eskiden oynadım

Rica ederimm <3
Hikayede ilerlemediysen , oyunu bitirmediysen veya bitirmeye yaklaşmadıysan ekleşebiliriz benim de tam 100 saat var ama en fazla çölü açabildim , devamlı ara ver yeni save ara ver yeni save şeklinde oynadığımdan devam ettiremedim 😂 yazın tekrar başlamayı düşünüyorum şimdi denk gelince sorayım dedim uyarsa mesaj at

Top Bottom