Neler Yeni

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Kerem Eldes
Şimdi okumak kişiden kişiye değişir ona bir şey diyemem ben mesela tercih etmem gerekte duymuyorum okuyarak kadın-adam olunmaz <3
Yani benim hayalimle ya da şu an yaptığım meslekle okulumun alakası yok, kız arkadaş yaparım diye girdim 2. haftada yaptım 3 senedir de gitmiyorum çok okula
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz çok sevmiyorum gennelikle korku sevdiğim için veya başka türleri sevdiğim için şuan bu oyun bana göre değil yani eskiden çok oynadım ama geceleri hayattan uzaklaşmak için takıldığım oluyordu <3
Korku seviyorsun da bulabiliyor musun, ben düzgün bulamıyorum korku oyunu

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yağmur
Yani benim hayalimle ya da şu an yaptığım meslekle okulumun alakası yok, kız arkadaş yaparım diye girdim 2. haftada yaptım 3 senedir de gitmiyorum çok okula

Yani bu zaman da evet korku oyunu düzgün bulunmuyor ben old tarz korku oyunlarını seviyorum manhunt,cry of fear,shilent hill,resident evil,outlast fln vb bu tarzları seviyorum indie türlerine bakıyorum artık bı çok kişi öyle tür oyunlar yapıyor kendi başına

Bana göre okumak saçma gerçekten tabi kime göre yani değişir my life my rule I'm just girl yani

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Kerem Eldes
Yani bu zaman da evet korku oyunu düzgün bulunmuyor ben old tarz korku oyunlarını seviyorum manhunt,cry of fear,shilent hill,resident evil,outlast fln vb bu tarzları seviyorum indie türlerine bakıyorum artık bı çok kişi öyle tür oyunlar yapıyor kendi başına

Bana göre okumak saçma gerçekten tabi kime göre yani değişir my life my rule I'm just girl yani
Öneriniz olursa bana da yollama şansınız olur mu, oynayacak arıyorum da bulamıyorum bu aralar. Klasikleri zaten bitirdim tek re4 remake oynayamadım henüz

CupOk

80+ Bronze
İlk başları böyle sıkıcı sonra ama üs yapıp birde üs yağmalamaya başladığında açılıyor bir kez ölünce her şeyin gittiğinden en baştan başlaman gerekiyor bu yüzden her an aşırı dikkatli olman gerekiyor bu seni bayağı adrenaline sokuyor ve birilerini öldürüp baselerini yağmaladığında onlarında en baştan başlaması gerektiğini bildiğinden ve zorluğu bildiğinden öteki oyunlara kıyasla 80 kat keyif alıyorsun bende "bu tarz oyunları sevmem hep aynı şeyleri yapıyoruz nesi eğlenceli" diye düşünmüştüm başladıktan sonra bırakamadım
Soloda baya sıkıntı o zaman

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Kerem Eldes

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

CupOk

80+ Bronze
Yani oyunun zevki fight atmayı biliyorsan var eğer bilmiyorsan gerçekten sıkabilir ama öğrendikçe işte adamları öldürmek base patlatmak vb fln bir çok olayı var ama bir süre sonra tekrar ciddi şekilde oynayanlar günde zaten 1-2 gün oynuyor ona rağmen çok tekrar kasıl adam öldür base yap Raid at sonra başka biri sana Raid atsın öyle sonra server sıfırlansın baştan başla aynılarını yap mantık bu çok tekrar hadi 10-20k saat olanı anlarım da 40k saat deli herhalde
Yanında komik 2 3 kişi olsun komiklikler şakalar olsun yeter 2 3 k saat bir oyuna hayatta gömmem, 10 20k saati de anlayamam bu arada kaç ay yapıyor acaba. Benim rekor 100 saat o da rdr malum büyük oyun.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yağmur
Evet öyle genelde 3, 4 kişiden aşağısıyla oynanmamalı diye düşünüyorum epey sıkıntı yaratıyor.
Solo 1v4 atanlar var yani onlar da Youtuber fln oluyor deliler tabi yine zorlukları var

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Solo 1v4 atanlar var yani onlar da Youtuber fln oluyor deliler tabi yine zorlukları var
O insanların emekli özel harekat olduğunu düşünüyorum ben oynarken karşıma adam çıkınca elim ayağıma dolanıyor genelde boşa gidiyor lootum

CupOk

80+ Bronze
Pek yüksek bütçeli korku oyunu yok zaten. RE serisi, alan wake serisi, silent hill 2 remake aklıma ilk gelenler

O insanların emekli özel harekat olduğunu düşünüyorum ben oynarken karşıma adam çıkınca elim ayağıma dolanıyor genelde boşa gidiyor lootum
Kaç saatin var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,818
Üyeler
168,202
Son üye
Dark01
Top Bottom