Yardım RTX 5080--RYZEN 9950X 1000W PSU ÖNERİSİ

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
742
Bütçe
8000
Bir tanıdığım üst düzey bir sistem toplayacak.
Sessiz bir güç kaynağı istiyor. Rengi vs hiç önemli değil. Sessiz çalışması yeterli.

Aklımda fsp hydro g pro var.
Sizler hangi modelleri tavsiye edersiniz?
1200 watt a çıkmaya gerek var mı?

Bütçe 8k duruma göre 10k bandına çıkabilir.

850 yeterli diyolardı bi arada emin değilim tabi :D 9800x3d ve 5080 e yeterliymiş

850 yeterli diyolardı bi arada emin değilim tabi :D 9800x3d ve 5080 e yeterliymiş
Bütçe varken 1000 bakalım dedik.
Siz yukarıda belirttiğim model hakkında ne düşünüyorsunuz? Başka bir öneriniz var mı?

https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan butun psu larin rankingini gorebilirsin her klasmanda (noise,efficiency,performans) atx 3.1 icin guncel bi liste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan butun psu larin rankingini gorebilirsin her klasmanda (noise,efficiency,performans) atx 3.1 icin guncel bi liste
wattage kismini istege gore degistir

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Tercihimizi işi güç kaynağı üretmek olan markalardan yapacağız hocam.

Gigabyte dan msi dan güç kaynağı almayı düşünmüyoruz.

Sonuç olarak bu markalar güç kaynağı üreticilerine yaptırıp marka basıp satıyor.

Yazdığın modeli 1 yıldır kullanıyorum memnunum gayet.

Yazdığın modeli 1 yıldır kullanıyorum memnunum gayet.
Yükte ses yapıyor mu hocam?

wattage kismini istege gore degistir
Hemen bakıyorum, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bütçe varken 1000 bakalım dedik.
Siz yukarıda belirttiğim model hakkında ne düşünüyorsunuz? Başka bir öneriniz var mı?
inan bilmiyorum ama bende fsp eski 550 wlık mı ne var şuan ki eski sistemimde 3 4 yıl oldu sorun yok şükür bende beyaz psu arıyorum yok stoklarda bekliyorum hangisi gelirse bakalım :D

Bir tanıdığım üst düzey bir sistem toplayacak.
Sessiz bir güç kaynağı istiyor. Rengi vs hiç önemli değil. Sessiz çalışması yeterli.

Aklımda fsp hydro g pro var.
Sizler hangi modelleri tavsiye edersiniz?
1200 watt a çıkmaya gerek var mı?

Bütçe 8k duruma göre 10k bandına çıkabilir.
Sanırım imzamdaki psu sorunsuz yazılan değerleri fazlası ile veriyor fan açmıyor doğru düzgün. Fanı açık kullanıyorum sessiz cw sorunu ws yoktur. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Çoğu markanın aksine 12v 5v değerleri stabil neyse o

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Tercihimizi işi güç kaynağı üretmek olan markalardan yapacağız hocam.

Gigabyte dan msi dan güç kaynağı almayı düşünmüyoruz.

Sonuç olarak bu markalar güç kaynağı üreticilerine yaptırıp marka basıp satıyor.
Msi ı üreten firma cok iyi firma bu arada yurt dışında sadece psu üreten firma Asus roglarıda seasonic üretiyor. Msi bazı modelleri fsp üretiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri