kaldırır da hafıza biraz sıkıntı olabilir çünkü çok fazla hafıza yiyen bir işletim sistemiArkadaşlar sistem
Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz
6,00 GB (kullanılabilir: 5,86 GB)
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
256 gb hafıza
gt 635 m ekran kartı Windows 11 kaldırırmı
Kanka ama baktım bu işlemciye kaldırmaz diyordu birde sen bakarmısınkaldırır da hafıza biraz sıkıntı olabilir çünkü çok fazla hafıza yiyen bir işletim sistemi
zaten lattop bu pc yıde gecırcemde lattopta bı on hazırlık osun dıye denemek ıstedım valorant falan kurarım max cok fazla hafıza kullanmamkaldırır da hafıza biraz sıkıntı olabilir çünkü çok fazla hafıza yiyen bir işletim sistemi
daha kötü işlemcilerle kaldırdığını gördüm pek sorun olacağını sanmam fakat bu sistemle 11e geçmezdim benKanka ama baktım bu işlemciye kaldırmaz diyordu birde sen bakarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten lattop bu pc yıde gecırcemde lattopta bı on hazırlık osun dıye denemek ıstedım valorant falan kurarım max cok fazla hafıza kullanmam
linux iyi olabilir belki hafif bir işletim sistemidaha kötü işlemcilerle kaldırdığını gördüm pek sorun olacağını sanmam fakat bu sistemle 11e geçmezdim ben
Kanka kaç tane linux var onuda beceremem gibide bıde bu sıstem tpm 2.0 desteklıyormu lenovo ıdeapad z580daha kötü işlemcilerle kaldırdığını gördüm pek sorun olacağını sanmam fakat bu sistemle 11e geçmezdim ben
linux iyi olabilir belki hafif bir işletim sistemi
Kanka pc yi geçircemde hiç geçirmedım bugune kadar windowsa bı cıhazı deneyım olsun dıye zaten hazırandan sonra çokta kullanmıcam lattopuKaldırır ama w10 olursa daha iyi ve ram en az 16 yap çok yükseltme yapana kadar geçme
kali linux indirebilirsin bir bilgisayarcı yardımıylaKanka kaç tane linux var onuda beceremem gibide bıde bu sıstem tpm 2.0 desteklıyormu lenovo ıdeapad z580
Kanka pc yi geçircemde hiç geçirmedım bugune kadar windowsa bı cıhazı deneyım olsun dıye zaten hazırandan sonra çokta kullanmıcam lattopu
kaldırır him bi sorun olmaz ekran kartı olsun hafıza olsun oldukça yeterliArkadaşlar sistem
Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz
6,00 GB (kullanılabilir: 5,86 GB)
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
256 gb hafıza
gt 635 m ekran kartı Windows 11 kaldırırmı
ekımden ıtıbaren guncellestırmeler kalkacağından dolayı geçmek zorundayım yoksa w 10 da devam etcektimkaldırır him bi sorun olmaz ekran kartı olsun hafıza olsun oldukça yeterli
not: vn11 bir pişmanlıktır
güncelleştirme senin neyini ilgilendiriyor? kullan adam gibi işte (cihaz laptopsa ram artıra bilirsin)ekımden ıtıbaren guncellestırmeler kalkacağından dolayı geçmek zorundayım yoksa w 10 da devam etcektim
çok bişey yapmıcam knk pc gerekli donanım var ışlermi orada halledıyorumda şuanlık lattopa kuracağım fazla donsada bısey olmaz çok6gb ram biraz sıkıntı çıkarır
donmalar arada takılmalar ve kasmalar olabilir
işlemciyide yük bindirir
bu ek olarak daha çok sorunlara yol açabilir
yani verimli şekilde kullanamazsın windows 11
Abi daha ekipman yenilicem para harcayamam pc de 5500 var işlemci onu yukseltcem sıvı sogutma alıcam ondan sıkışığımkali linux indirebilirsin bir bilgisayarcı yardımıyla
Format atcam zaten kurmasam bıle hıc deılse w 11 e gecırıyımgüncelleştirme senin neyini ilgilendiriyor? kullan adam gibi işte (cihaz laptopsa ram artıra bilirsin)
şey yükle ltsc sürümü 10 yıla yakın kafan rahat olur https://massgrave.dev/windows_ltsc_linksçok bişey yapmıcam knk pc gerekli donanım var ışlermi orada halledıyorumda şuanlık lattopa kuracağım fazla donsada bısey olmaz çok
Abi daha ekipman yenilicem para harcayamam pc de 5500 var işlemci onu yukseltcem sıvı sogutma alıcam ondan sıkışığım
Format atcam zaten kurmasam bıle hıc deılse w 11 e gecırıyım