❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bende bayadır süredir böyle müşteri hizmetletine yazıyorum hep aynı şeyleri söylüyorlar bu gecikme sorunu sadece bendemi var yoksa çoğu kişidemi var aşırı gecikme var nedense

Ekler

• IMG_20250216_211454.jpg
    IMG_20250216_211454.jpg
    267.3 KB · Hit: 55
Bende bayadır süredir böyle müşteri hizmetletine yazıyorum hep aynı şeyleri söylüyorlar bu gecikme sorunu sadece bendemi var yoksa çoğu kişidemi var aşırı gecikme var nedense
benim 8 şubatta verdigim siparisim yarın geliyor

benim 8 şubatta verdigim siparisim yarın geliyor
Ben 6 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 7 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi valla
Normalde 15 şubatta binicek uçağa gelicek diye bilgi almıştım ama nedense binmedi uçağa dolmadığındanmı acaba

Son düzenleme:
Ben 6 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde 15 şubatta binicek uçağa gelicek diye bilgi almıştım ama nedense binmedi uçağa dolmadığındanmı acaba
Ben 2 şubatta sipariş vermiştim daha bugün havaalanına vardı diye güncellendi. 1 hafta sonra alanlar kullanıyo herhalde şuan da.

Bu temu benle dalga geçiyor skatez aldım nakil halinde mouse kaç gün geçti anca nakil oldu valla heves kalmadı yemın ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,716
Üyeler
187,872
Son üye
dankanas
Geri