❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

abi şaka gibi ya ben 1 şubatta sipariş verdim benimki hala paket havalimanına ulaştı kısmında kaldı deliricem desteğe ulaşıp kargoyu hızlandırdım hala paket orda
Bilmiyorum hocam

Mouse elime hala ulaşmadı tam ve olur mu onu da bilmiyorum ama elimde cam skatezler var buna taksam mi acaba

Arkadaşlar siparişlerin gelmesi gitmesi düzensiz oluyor. Ben bugün 4 tane teslim aldım. 30 Ocak tarihli siparişim de bugün teslim edildi - 8 Şubat tarihli siparişim de bugün teslim edildi. 8 şubat tarihli sipariş teslim edildi ama daha önce 1-2-3-5-7 Şubat tarihlerinde verdiklerimin kimisi hala Çin de uçuş bekliyor, kimisi gümrükte işlem bekliyor. Eninde sonunda geliyor bir şekilde. Daha teslim edilecek 11 tane mouse var.

Arkadaşlar siparişlerin gelmesi gitmesi düzensiz oluyor. Ben bugün 4 tane teslim aldım. 30 Ocak tarihli siparişim de bugün teslim edildi - 8 Şubat tarihli siparişim de bugün teslim edildi. 8 şubat tarihli sipariş teslim edildi ama daha önce 1-2-3-5-7 Şubat tarihlerinde verdiklerimin kimisi hala Çin de uçuş bekliyor, kimisi gümrükte işlem bekliyor. Eninde sonunda geliyor bir şekilde. Daha teslim edilecek 11 tane mouse var.
Dünyayı da alsaydin abim

bu ne demek oluyor
IMG_7002.png

Benim bugün elime ulaştı usb si olmaması, şarj dongle ı 8k receiver olarak kullanması aşırı mantıklı

Benim bugün elime ulaştı usb si olmaması, şarj dongle ı 8k receiver olarak kullanması aşırı mantıklı
Laptopu olup sabit bir yerde kullanmayanlar için kötü bence. P modelinde ister dongle üzerinde ister pc ye takıyon. Ama muhtemlen 8k alıcıyı usb ye sığdıramadılar

Sonunda gümrüklerde şirketi almış bu hafta alırım inşallah

1739802738775.png
Bu da benimkinin durumu bu hafta da gelmez gibi geç güncelleniyor gerçi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO