Yardım BEASTX 4K MODELİ NASİLDİR

ThorDakim

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
2700
şimdi ben Logitech gpxden beastx 4k olana gecicem çok uyguna geliyor 4k olan modeli 2700e Alınır mı? karar veremedim

Delikli yapıda olması şart değilse şu modele de bakabilirsiniz. Şuanki mouse'unuz zaten güzel bir model, donanımsal bir sıkıntısı yoksa değiştirmenize gerek yok bence. Mouse'a ayıracağınız bütçeyi işlemci yükseltmek için kullanabilirsiniz yada ihtiyacınız olan diğer ekipman/donanımlara harcayabilirsiniz.

Delikli yapıda olması şart değilse şu modele de bakabilirsiniz. Şuanki mouse'unuz zaten güzel bir model, donanımsal bir sıkıntısı yoksa değiştirmenize gerek yok bence. Mouse'a ayıracağınız bütçeyi işlemci yükseltmek için kullanabilirsiniz yada ihtiyacınız olan diğer ekipman/donanımlara harcayabilirsiniz.

İkisi bir degil helede beast x malzeme kalitesi kutu içerigi olarak tokatlar tabi sıfır şart degilse

Sürekli takılıyor gibi geliyor Windows tuşu basica açılan menüde kasıyor bazense oyunda ttakiliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır bence kontrollerını yapın
Neler yapmalıyım adamla buluscam yarın int kafe gidip denicem

Sürekli takılıyor gibi geliyor Windows tuşu basica açılan menüde kasıyor bazense oyunda ttakiliyo

Neler yapmalıyım adamla buluscam yarın int kafe gidip denicem
skatezler bak soyle bı salla ıcınden ses gelıyormu swıtchlerı dene oyun oyna cıft tıklama yapıyormu

skatezler bak soyle bı salla ıcınden ses gelıyormu swıtchlerı dene oyun oyna cıft tıklama yapıyormu
Valorant aticam 1mac tamgaz denicem başka ne denemem lazim

Çok bilgim yok Logitech dışı mouselerle detaylı başka testleri varsa

Son düzenleme:
Valorant aticam 1mac tamgaz denicem başka ne denemem lazim

Çok bilgim yok Logitech dışı mouselerle detaylı başka testleri varsa
izlemedim ama swarcow un boyle bırkac vıdeosu var

Geri